2789
عنوان

زنگ زدم به دوتا فالگیر

1 بازدید | 18 پست

اول لطفاً اینجا اصلا تبلیغ نکنید تا بگم ...

به اولی که زنگ زدم یه سری اتفاقات درست گفت و بعد هم گفت دعا داری از سمت یه پسر که بهش نه نگفتی

به دومی هم که زنگ زدم گفت دعا از سمت یه خواستگار داری و بستت🙄

حدودا دوماهی میشه افتادم رو فکر چون هردو گفتند کار یه مرد و خواستگار ،،،نمیدونم من خودم سعی میکنم به این چیزا اعتقادی نداشته باشم چون مخصوصا وقتی یه دختر زنگ میزنه اولین چیزی که میگن همینه بستنت😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه هم میخوای باطلش کنی به جای اینکه پول بدی به اینا

مستقیم برو سمت خواستگار قبلیت یا اکست جرشون بده اونشکلی موثر تره😂😂🤣

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بخدا به همه نمیگیم 😂البته بعضیا هر چی دلشون میخواد میگن که طرفو تیغ بزنن ولی یه عده فالگیر با انصاف ...

من پارسال گرفتم پیش یکی تو ایتا زیر صد تومن کلی ام در مورد اخلاقش بهم گفت واقعانم دهن بین بود گفتم چشات خوشگله رف چشماش گذاشت پروفایلش 😂

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

😂😂😂

نری سراغش حتی به روتم نیار چون ممکنه دوباره بگیره بعضی آدما خیلی آشغالن

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

نری سراغش حتی به روتم نیار چون ممکنه دوباره بگیره بعضی آدما خیلی آشغالن

نه آخه من اصلا علائم بخت بستگی ندارم اینا ببینید مجردی و دختری اولین چیزی که میگن همینه