2789
عنوان

ب خواهرم 6 گرم طلا دادم واسه مناسبتای مختلف

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونم کلی گفتم. الان باهام قهره هم. ی ذره قدرشناس نبود.

از کجا فهمیدی قدر شناس نیست

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

از کجا فهمیدی قدر شناس نیست

میدونم . من ک اونا رو دادم رفت مهم نیست .

الان نزدیک یکساله رابطه نداریم. در حد سلام

بعد همینا تولد اون یکی خواهر مجردم میشه میرن براش کادو میخرن . یا روز دختر. اما من اصلا

کاش یه خواهرم ما اینجوری داشتیم.یه خواهر داریم که شوهرش معتاده و یه سر بابامون رو طلکه میکنه.

خب جای کمک به خرج موادش .طلاقشو بگیرید و نجاتش بدید.اون نه داماد خوبیسه نه شوهر خوبی نه پدر خوبی برای نوه ها

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هنوز که ازدواج نکردی.پیش داوری نکن.

ببین دو سال بعدش روز دختر بود . اون موقع من 24پنج سال بود. رفتن برای خواهرم کادو گرفتن. خواهرم دو سال از من کوچکتر بود. فقط واسه اون گرفتن. یا تولدها فقط تولد خواهرم

خواهرم هیچی نداده بود بهشون.

بعد تازه من اینقد خر بودم سال بعدش دخترش دنیا اومد ی گوشواره دادم بهشون.

میدونی من برای اون پوله خیلی زحمت کشیده بود ک دادمش طلا دادم این. ارزششو نداشت طی این سالها ثابت کرد.

ببین دو سال بعدش روز دختر بود . اون موقع من 24پنج سال بود. رفتن برای خواهرم کادو گرفتن. خواهرم دو سا ...

مجردی دلیل بر این نیست که پولتو بدی به باد و چون خاله ی طرفی لاکچری خرج کنی دختر .دیگه برات تجربه شد برای هیچبتی بشری صدت رو نگذاری وزندگیتو حراج نکنی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خواهر برادر هیچوقت جبران نمیکنن فک میکنن چون خواهر برادرن باید سواستفاده کنن چون پدرمادرشون یکیه

دقیقا اکثرشون همینن .این وسط یه مادری هم باشه که طرف یه جنس بوشو بگیره که دیگه واویلاا ..پولتو پس نگیری ها زندگی داداشت بهم میخوره .زندگی خواهرت بهم میخوره .

نه اصلا

بعلههههه

خواهرت دیگه

چه اشکالی داره

همیشه که قهر نمیمونید بلاخره اشتی میکنید

جبران خواهد کرد برات نکردم نکرد

۶گرمالان زیاد قدیما ۶گرما زیاد نبود

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه کم فاصله بده و باهاش ارتباط نگیر ببین چی میشه سراغتو میگیره یا نه

ای بابا منم به همه طلا هدیه میدادم واسه مناسبتهای مختلف دو سال پیش که عروسی خودم شد جز یکی دو نفر همه کاسه بشقاب های اضافه ای که داشتن رو برام آوردن هرگز حلال شون نمیکنم

من واسهاینکه برام جبران کنن نبرده بودم اما خب اینکه ظرف و ظروفی که زشته رو برداشتن آوردن هم دلمو شکست

وطن ای مادر غمدیده ام.......

یه کم فاصله بده و باهاش ارتباط نگیر ببین چی میشه سراغتو میگیره یا نهای بابا منم به همه طلا هدیه میدا ...

عزیزم میفهمم

یک ساله و نیم سر یک موضوعی قهر کرده. منم زنگش نزدم. گاهی میاد در حد سلام علیک زنگ هم ساید دو سه بار مناسبتی