2789
عنوان

از ی پسری خوشم میاد

167 بازدید | 15 پست

ولی نمیدونه بهشم نمیگم

طبیعیه ک داعما عکسشو نگاه میکنم و باهاش حرف میزنم؟ 😂

منظورم اینه این حالت ک 2 ماهه هست اینجوریم طبیعیه برا ی کراش زدن؟

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سیسی کصخلش شدی کاش کراش میزدی فقط🤣

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکند✨ی پرنسس کنکوری هستم🤍برای قبول شدنم دعا کن مطمعن باش انرژی خوبی که دادی به خودت برمیگرده ناز من🎈

عاااااااادی نیسسسسسس

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

کجاش؟

هنینی ک با عکسش حرف میزنی دیگه

🫣🫣🫣😁

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

هنینی ک با عکسش حرف میزنی دیگه 🫣🫣🫣😁

تازه روحشم خبر نداره قرارم نیس بهش بگم مگر اینکه خودش بهم جذب شه

حالا اونجوری هم حرف نمیزنم بیشتر قربون صدقش میرم 🤣

الهی ایشالله دو طرفه باشه توام ی گوشه بشینی بگی نگاهم کنو قربون صدقه هامو پس بده😁😁

تازه روحشم خبر نداره قرارم نیس بهش بگم مگر اینکه خودش بهم جذب شه

خب شاید نشد اونوقت چی؟

الهی ایشالله دو طرفه باشه توام ی گوشه بشینی بگی نگاهم کنو قربون صدقه هامو پس بده😁😁

دقیقا منتظر روزی ام که اینجوری انتقام بگیرم 🤣