2789

عجیبه مگه نه؟

میدونی ته فکرم چیه؟ میگن دختر شبیه مادرشه( اخلاقتا )

و پسر شبیه پدر میشه

و تواکثر طلاقای ایرانی مقصر اصلی آقا هست حداقل ۹۰ درصد طلاقا این مدلیه که مرد زن رو به جنون کشونده و مجبور شده بره درخواست طلاق کنه

و از اونجایی که میگن اگه خواستی با پسری ازدواج کنی ببین رفتار پدر با مادرش چجوریه چون پسره هم تقریبا شبیه بابا میشه

این ترس منو گرفته و حس بد دارم نسبت به این مسئله

بهم حق میدین؟ طبیعیه؟

دوستان این تاپیکمم اگه زحمتی نیس بخونید

راجع به طلاقه و حرفای من به مامانم

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=18206846&slug=خانمایی-که-طلاق-گرفتین-مستقل-هستین-یا-نه&postId=414805452

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اتفاقا ازدواج با یکی با شرایط مشابه چیز بدی نیس. همون درک میکنید

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

فرزندان طلاق معمولا خوب در نمیان البته دور از جون شما .گفتم معمولا

ولی مکنه آدمای خیلی خوبی هم ازشون دربیاد چون خدا انسان را با اختيار آفریده و میتونه توی بدترین شرایط بهترین بشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

فرزندان طلاق معمولا خوب در نمیان البته دور از جون شما .گفتم معمولا ولی مکنه آدمای خیلی خوبی هم ازشون ...

مثال بزنید از فرزندان طلاق اطرافتون

چجورین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
مثال بزنید از فرزندان طلاق اطرافتون چجورین

اطرافمون که یه پسر و دختر از یک خانواده بودند ازدواج هم کردند و زندگی خوبی دارند البته طلاق والدین شون موقع ازدواج اینها بود .ولی یه مورد هست ۳ فرزند دختر طلاق الان دیگه تقریبا بزرگ شدن و خبری ندارم ولی قبلش همچین نچسب بودن

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

دخترعموم خودش بچه طلاق نیست اما چند روز پیش عروسیش بود با کسی ک خودش بچه طلاق بوده..خدایی پسره همه چی تمومه..راستش اطرافمون کسی طلاق نگرفته بخوام براساس رفتارشون راهنماییت کنم همین یه مورد بود که واقعا هیچ چیز بدی ازش ندیدیم

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

اطرافمون که یه پسر و دختر از یک خانواده بودند ازدواج هم کردند و زندگی خوبی دارند البته طلاق والدین ش ...

وا خب نچسب بودن یعنی چی؟ یعنی شما ازشون خوشتون نمیومد؟

چه ربطی به طلاق پدررمادرشون داره آخه

دخترعموم خودش بچه طلاق نیست اما چند روز پیش عروسیش بود با کسی ک خودش بچه طلاق بوده..خدایی پسره همه چ ...

چجوری باهاش آشنا شد؟

کاش میتونستم آدمایی مثل خودمو پیدا کنم حداقا

چجوری باهاش آشنا شد؟کاش میتونستم آدمایی مثل خودمو پیدا کنم حداقا

واسه دانشگاهش رفت شیراز مامایی میخوند بعد تو بیمارستانی که کار میکرد اون اقا پرستار بود و دیگه استارت اشناییشون اونجا خورد

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

اطرافمون که یه پسر و دختر از یک خانواده بودند ازدواج هم کردند و زندگی خوبی دارند البته طلاق والدین ش ...

به طور کلی طلاق در سن کم بچه ها صدمات زیادی داره اینو روانشناسان میگن .بعضیها پروشگاه که بزرگ میشن ممکنه خوب از آب در بیان

وا خب نچسب بودن یعنی چی؟ یعنی شما ازشون خوشتون نمیومد؟چه ربطی به طلاق پدررمادرشون داره آخه

یعنی قبل از طلاقشون جالب نبودن .بعد از طلاق نمیدونم بهتر شدن یا بدتر

واسه دانشگاهش رفت شیراز مامایی میخوند بعد تو بیمارستانی که کار میکرد اون اقا پرستار بود و دیگه استار ...

چه جالب

انشالله خوشبخت باشن♥️