2789
عنوان

لنفوم معده گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 50 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه گلم

انشالله هر چه زودتر حالت خوبه شه عزیزم دختر من 8 سالشه قفسه سینش هی تیر میکشه یا گاهی جاهای دیگش دکتر بردم نفهمید گفت احتمالا از معدش باشه ازمایش دادم همه چیش خوب بود اما اکثرا میگن شاد از معدش باشه خیلی غصه میخورم نابودم وقتی میبینم اینجوری میشه یهو میگ اخ الان یه دکتر تو همینجا بهم گفت پروپرانول 10 روزی نصفشو بهش بدم تا دوهفته ببینیم چی میشه

انشالله هر چه زودتر حالت خوبه شه عزیزم دختر من 8 سالشه قفسه سینش هی تیر میکشه یا گاهی جاهای دیگش دکت ...

تیر کشیدن ک برا همه پیش میاد .به نظر من جای نگرانی نداره.دختر منم یبار اینجوری بود نوار قلب و اکو گرفتیم سالم بود .نگران نباش ...منم انقد حساس بودم رو بچه هام خودمو مریًض کردم

عزیزممن نمیتونم درست راهنماییت گنم اما دوست صمیمیم همین مشکلو داشت که الان سالهاست حالش خوبه خوبه هیچ مشکلیم نداره ولی در مورد شیمی درمانی و اینا مقطعیه و خوب میشی منظورم اینه در مورد بیماریت فکر بد نکن انشالا رو به بهبودی هستی علم پزشکی پیشرفت کرده خدا رو شکر

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ممنون قشنگم دعام کنید کم نیارم ناتوان شدم و عاجز ....خدا کاش هیشکی درد نکشه

نه عزیز دلم یاس و ناامیدی خیلی بده فقط بگو خدا توکلم به خودته انشالا به حق بانو ام البنین حالت خوب میشه سعی کن به حال بدت غلبه کنی میتونی مطمئنم نگران نباش عزیزم خوب میشی

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بالاخره جواب پاتولوژی اومد

نگران نباش اگر لنفوم maltهست که همانطور که بهت گفتن پیش آگهی خوبی داره و به درمان جواب میده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

سخته و در طول درمان اذیت داره ولی الان اکثر این بیماریها درمان میشه.بیش از ده سال پیش یکی از آشناها توی بازوش بود.گفتن مورد بدی هم هست.جراحی کرد.بعد پیوند مغز استخوان .. پرتو و شیمی درمانی. سه تا بچه نوجوان داشت که خیلی نگرانشون بود.خداروشکر خوب شد.الان هر سه ازدواج کردند.ایشونم تحت نظر پزشکه همیشه ولی حالش خوبه و بالاسر خانوادش.