2789
عنوان

لنفوم معده گرفتم

166 بازدید | 50 پست

کیا درگیر این بیماری هستند و شیمی درمانی میشن میشه بیاین .

لطفا حرف هایی نزنید ک روحیم خراب بشه

بخاطر عوارض شیمی درمانی هم خیلی اذیتم

هیچی نمی تونم بخورم

یک هفته گذشته ولی همچنان تهوع دارم

کی حال عمومیم خوب میشه خدا

فکرشم نمی کردم منم یه روزی این مریضی رو بگیرم .دکترا میگن ۸۰ درصد کاملا درمان میشن .فقط هم محدود به معدم هست .اما دارم روزای خیلی سختی و می گذرونم .دائم تهوع دارم و زیر سرم هستم .دعا کنید خدا توانم رو زیاد کنه کم نیارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید من مشکل معده دارم ولی هیچ وقت یه دکتر درست و حسابی نرفتم میشه بگی این بیماری چجوریه

درد معده داشتم آندوسکوپی کردم نمونه گرفتن گفتن لنفوم هست که یک نوع سرطانه .خدا از همه دور کنه .نگران نباش ولی پیگیری کن

درد معده داشتم آندوسکوپی کردم نمونه گرفتن گفتن لنفوم هست که یک نوع سرطانه .خدا از همه دور کنه .نگران ...

خدا بهت قوت و نیرو بده ،ببخشید زیاد سوال میپرسم ولی چند سالته،و اینکه دردت همیشگی بود یا بعضی وقتا

اگه اینستا داری

اگه بتونی اینا پیچ اصلیشا پیدا کنی

خیلی چیزای خوب گفته برا انواع دردها

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

فکرشم نمی کردم منم یه روزی این مریضی رو بگیرم .دکترا میگن ۸۰ درصد کاملا درمان میشن .فقط هم محدود به ...

خدا بزرگه قشنگم،یه چیزای توی زندگی آدما مثل یه امتحان سخته،بازم با هنه ی اذیت شدنات خدا رو شکر کن،من مطمئنم شما سر بلند از این امتحان الهی بیرون میای

خدا بزرگه قشنگم،یه چیزای توی زندگی آدما مثل یه امتحان سخته،بازم با هنه ی اذیت شدنات خدا رو شکر کن،من ...

ممنون از حرفای قشنگت ...درست میگی ...امتحان خیلی سختیه ...خدا سلامتی بده بهت عزیزم

فکرشم نمی کردم منم یه روزی این مریضی رو بگیرم .دکترا میگن ۸۰ درصد کاملا درمان میشن .فقط هم محدود به ...

عارضه تمام داروهای شیمی درمانی همینه خیلی اذیت میکنن ولی میگذره دیگه.... و خوبیش اینه بیماری شما رو کامل درمان میکنن و از بدنت کلا دفعش میکنن امیدوارم کمترین عارضه رو برات داشته باشن و شمام سلامتیتو بدست بیاری

عارضه تمام داروهای شیمی درمانی همینه خیلی اذیت میکنن ولی میگذره دیگه.... و خوبیش اینه بیماری شما رو ...

ممنون قشنگم

دعام کنید کم نیارم

ناتوان شدم و عاجز ....خدا کاش هیشکی درد نکشه

۴۰ سالمه ....اوایل گاه ب گاه بود بعد دائمی شد

عزیز دلم ،شما جوون و قوی هستی ،همه چی درست میشه لطفا هیچ وقتت امیدت رو از دست نده ،نزار این بیماری پیروز بشه،به امید روزی که تاپیکت رو ببینم که کاملا درمان شدی و ما از ته دل برای تو دوست عزیز مجازیم ذوق کنیم

سلام

میدونم روزای سختیه..

حرف زدن هم در موردش راحته..

ولی به این فکر کنید که بعد از گذشت این روزا

به خودت افتخار میکنی که از پس این روزای سخت براومدی...

یکی از دوستان من هم درگیر همین بیماری

یه دختر ۶ساله هم داره..

اونم یه روزایی کم میاره،یه روزایی حوصله ی هیچ کسی رو نداره و اینا کاملا طبیعیه..

ولی داره میجنگه و مطمئنم سرطان خیییلی از شما ضعیف تره

حتما شکست ش میدین...

ان شالله که خیلی زود حالت خوب میشه و میای اینجا تاپیک میزنی از روزایی که گذشت..