2789
عنوان

تو این هوا سردمه

100 بازدید | 12 پست

اینجا بارونیه سرد هم نیس یه ذره باد میوزه تا به سرم خورد سینوزیت لعنتی عود کرد سردمه حتی نمیتونم سرمو پایین بیارم سینوزیت ام عفونی نیس آلرژی هست خلط پشت حلق هم دارم آزمایش میدم هیچیم نیس نه تیرویید نه کم خونی فقط سردمه خیلی خسته شدم چی بخورم گرم بشم

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂

چه شهری هستید که بارون میباره این موقع؟

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکند✨ی پرنسس کنکوری هستم🤍برای قبول شدنم دعا کن مطمعن باش انرژی خوبی که دادی به خودت برمیگرده ناز من🎈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همینجورمیشم ماسک بزن

واقعا فقط ماسک گرمم میکنه تا هوا میخورم آبریزش بینی شروع میشع

منم بارون میخوام اگه سینوزیت داری همیشه هد بند بزن تا باد و هوای خنک به پیشونیت نخوره

تو خونه میزنم اما تو تابستون نمیتونم بیرون بزنم

یک مدت مصرف لبنیات را حذف کنید

جوراب پشمی بپوشید

خرما و آرد را هسته اش بیرون بیارید گرم کنید داخل تابه بعد لای دستمال تمیز بذارید و بذارید روی پیشانی و در یک محل آروم و کم نور استراحت کنید

زمان شست و شوی ظروف از پیش بند استفاده کنید

سعی کنید بدنتون گرم نگه دارید با مصرف کاچی و دمنوش

وداروهای تجویز شده توسط پزشک هم مصرف کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یک مدت مصرف لبنیات را حذف کنید جوراب پشمی بپوشید خرما و آرد را هسته اش بیرون بیارید گرم کنید داخل تا ...

چن روز پیش یه کم هندوانه خوردم مزاحم بلغمی هست ممکنه از سردی بدنم باشه