2789
عنوان

وای دلم وایه مجردی تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 33 پست

زندگی همینه

همین الان یک هفته ببرنت مجردی خودت میگی من شوهرم رو همون متاهلیم رو میخوام .

ادمیزار مدلش همینه

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

حالا من مجردم شبا دیر بخوابم صبا از ساعت 8 بگذره بیدار شدم بابام اعدامم میکنه ک چقد خوابالویی و..... ...

۲۳ سالگی ازدواج کردم شوهرم ۱۱ سال بزرگتره

همش حس میکنم زود ازدواج کردم ولی شوهرم خوشیاشو کرد بعد ازدواج کرد منم که دست و پام بسته شده همش ذهن مشغولی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳ سالگی ازدواج کردم شوهرم ۱۱ سال بزرگتره همش حس میکنم زود ازدواج کردم ولی شوهرم خوشیاشو کرد بعد ازد ...

از اول اختلاف سنی رو دیدی دیگه

بنظرم ب سنش ربطی نداره تو خودت ی گوشه نشستی میگی کاش مجرد بودم .. خوب پاشو تو خودت ذوقی نشون بدی شوهرتم ک سختگیر نیست پس همراهیت میکنه

منم پارتنرم (خواستگاریم اومده) 11 سال ازم بزرگتره اولش همین فک توروداشتم ک اون دیگه خوشیاشو کرده من ذوقی چیزی داشتم تو دلم بود ب زبون نمیوردم کم کم گفتم براش دیدم عه اون از من پایه تره ذوقشم بیشتره چرا زودتر باهاش در میون نذاشتم پس میگم کاری ب سنش نداره مهم روحیه طرفه

پاشو برو عشق و حال کن خوش بگذرون

میشه دعا کنی ب اون چیزی ک توی دلمه برسم؟😍

منم خیلی دلم تنگ شده. برعکس تو من شوهرم خیلی گیر میده تنهای بیرون نمیرم . تفریحم شده با پسرم بازی کردنو تلفنی حرف زدن و بعضی وقتا هم میرم پیش همسایه هامون همین

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

برا من جفتش عالی بوده و هست انتخاباتون رو اشتباه میکنین که این جوری میشین یا هم سنتون کمه وگرنه من ت ...

نه اتفاقا من 26 ازدواج کردم چون مامانم کارمند بودن قبل ازدواج هم بی مسیولیت نبودم

اما دغدغه هام هی بعد ازدواج بیشتر و بیشتر شد البته الان 18 ساله ازدواج کردم

مدلم اینطوری هست که بعد بچه دار شدن الویت کلا بچه هام بوده و دست خودم نیست و این عذابم میده بیشتر که اصلا نمیتونم به خودم فکر کنم

بیا مجردی منو بردار من دیگه خسته شدم از مجردی

تو زندگی واقعیم انقدری که اینجا راحت هستم و حرف دل مو میزنم راحت نیستم چون کمتر قضاوت میشم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

واقعأ زن خونه دار زحمتهاش خیلی مواقع دیده نمیشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!