samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 عنوان سیسمونی 110 بازدید | 17 پست راستش نه خودم و نه همسرم راضی نیستیم واقعا پدرم برای بچه ی ما انقدر هزینه کنه و خب وسیله بگیرهخودم سرکار میرفتم تا قبل بارداری پس انداز دارمیه مقدار عنوان کردنش تو خانوادمون سختهحس میکنم اگر به مادرم بگیم ناراحت بشه از این بابت دیروز | 09:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5580 بذارید بخرنشما هم به همون مبلغ یا کمتر یا بیشتر بعد تولد بچه بهشون کادو بدید بگید از طرف بچه استاینجوری بهشون بر نمیخوره تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 بذارید بخرنشما هم به همون مبلغ یا کمتر یا بیشتر بعد تولد بچه بهشون کادو بدید بگید از طرف بچه استاینج ... اینجوری بدتر نمیشهمن واقعا نمیفهمم نه بحث جهاز و نه سیسمونی رو چرا همش گردن پدر عروس مییوفته
negin_as_1995 عضویت: 1405/02/03 تعداد پست: 545 برو بخر بعد برو بگو امروز با شوهرم رفته بودیم دور بزنیم همینجوری هم چشمون افتاد ب اینا و خریدیم
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5580 اینجوری بدتر نمیشهمن واقعا نمیفهمم نه بحث جهاز و نه سیسمونی رو چرا همش گردن پدر عروس مییوفته از نظر من نمیشهمیتونی همون پول رو اژ الان سکه پارسیان بگیری اولین روز مادر بدی بهشون بعد تولد اژ طرف بچهولی اینکه بهشون بگید نگیرن فکر میکنن نتونستن اژ پسش بر بیان تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم
barbie87 عضویت: 1405/02/11 تعداد پست: 946 پس از اندازت رو بدون اینکه شوهرت بفهمه بده به پدرت خاله منم همین کار رو کرده بود غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 برو بخر بعد برو بگو امروز با شوهرم رفته بودیم دور بزنیم همینجوری هم چشمون افتاد ب اینا و خریدیم مگر اینکه همین جوری منمولی برای خرید کمد و تخت اینا نمیدونم چیکار کنم
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 پس از اندازت رو بدون اینکه شوهرت بفهمه بده به پدرت خاله منم همین کار رو کرده بود پدرم اصلا راضی نمیشه اینجوری
barbie87 عضویت: 1405/02/11 تعداد پست: 946 پدرم اصلا راضی نمیشه اینجوری خو بزار بخرن یه جور دیگه جبران کن براشون غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 از نظر من نمیشهمیتونی همون پول رو اژ الان سکه پارسیان بگیری اولین روز مادر بدی بهشون بعد تولد اژ طرف ... اصلا مشکل پولش هم نیست مسئله من اینه واقعا دلم نمیخواد به خاطر بچه های من اینهمه پول اضافی خرج کنه
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 خو بزار بخرن یه جور دیگه جبران کن براشون یه جایی باید این رسم های مسخره و پدر در بیار از بین بره جدا دلم میخواد حتی تو کل فامیل هم بپیچه 😂😂پدر من کم پول نداره ولی میخوام به همه بفهمونم انقدر دهن پدر و مادرشون رو سرویس نکنن سر جهاز و سیسمونی و اینا
samao مدیر استارتر عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 673 باور کن از خداشونه ی سیسمونی ۵۰۰ میشه دقیقا به نظر خودم هم همینهیه جورایی حس میکنم یه وضثظیفه است که باید بهش عمل کنندر حالیکه نه تنها وظیفه نیست لطفهچیزی که متاسفانه تو جامعه ما شده وظیفه پدر و مادر عروسولی باز هم میدونم که هم پدرم و هم مادرم ناراحت میشن و شاید تصورات اشتباه کنن
sevdase عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 24083 دقیقا به نظر خودم هم همینهیه جورایی حس میکنم یه وضثظیفه است که باید بهش عمل کنندر حالیکه نه تنها وظی ... ن اصلا نزار خانواده پسز واقعا کاری نمیکنه تو خوردن فقط،هستن