2789
عنوان

ذوق کردمممم🥲

178 بازدید | 15 پست

وای دادم یه عکس از خودمو دوستم که فاصلمون زیاده و تاحالا هم دیگه رو ندیدیم ، هوش مصنوعی درست کنه

انقدررررر این عکس ناز شد و طبیعی شد که دوساعته زل زدم بهش و حس میکنم واقعا خودمون این عکسو گرفتیم🥲

شماها هم از این کارا میکنید ؟😂😂

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه هوش مصنوعی؟

جمنای

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

عکس بزار ،🤓خووووو"

نپرسیدم ازش که راضیه بذارم تو سایت عمومی یا نه

بیدار بشه میپرسم ، اگر اوکی بود و گذاشتم تگت میکنم😂🩵

جمنای

بید بهش فرمتی چیزی داد ک عکس این مدلی درست کنه؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نپرسیدم ازش که راضیه بذارم تو سایت عمومی یا نهبیدار بشه میپرسم ، اگر اوکی بود و گذاشتم تگت میکنم😂🩵

عالیهههع ، منم برممممم "

نصبششش ، کنم 🤓🎀"

🩷🍀"

بوووووس بهت ،جیگر »»

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

بید بهش فرمتی چیزی داد ک عکس این مدلی درست کنه؟

خودم یه پرامپت نوشتم اگر خواستی بگو بفرستم

چجوری کار میکنه من هرچی عکس میدم قبول نمیکنه.

به کدوم نسخه اش میدی ؟

خودم یه پرامپت نوشتم اگر خواستی بگو بفرستم

ممنون میشمبفرستی عزیزم

و اینک اسم دقیق هوش مصنوعی رو بگو و شکل آیکون برنامشو

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ممنون میشمبفرستی عزیزمو اینک اسم دقیق هوش مصنوعی رو بگو و شکل آیکون برنامشو

اسمش جمنای هست ،Gemini بزنی فروشگاه اولین برنامه همینو میاره

Use the uploaded photos as the exact identity reference for both girls.

Create a realistic nighttime portrait of two teenage best friends standing closely together on a rooftop balcony overlooking a city full of glowing lights and bokeh in the background.

Both girls have shoulder-length straight black hair, natural beauty, warm skin tones, soft makeup, and genuine smiles.

Pose:

- The girl on the left is standing slightly behind the girl on the right.

- They are leaning gently against each other.

- Both are looking directly at the camera.

- Relaxed, friendly, best-friend energy.

- Natural body language and authentic expressions.

Clothing:

- Left girl: elegant white off-shoulder long-sleeve top.

- Right girl: loose white short-sleeve blouse tucked into dark jeans.

- Simple silver earrings.

Lighting:

- Soft warm cinematic lighting on faces.

- Night city lights creating beautiful bokeh.

- Professional DSLR photography.

- Shallow depth of field.

- High detail skin texture.

- Natural colors.

- No excessive beauty filter.

Camera:

- 85mm portrait lens.

- f/1.8 aperture.

- Ultra realistic.

- High resolution.

- Instagram-quality portrait photography.

Important:

Preserve the exact facial features, age, hairstyle, eye shape, skin tone, and identity of both uploaded girls.

Do not change their appeSoft dreamy atmosphere, subtle moonlight, delicate highlights in the hair, cozy friendship vibe, candid and natural feeling.Face reference priority: 100%

Glasses preservation priority: 100IMPORTANT: Keep the glasses exactly as in the reference photo.The girl on the left is wearing her original eyeglasses from the reference photo.

Keep the exact eyeglass frame, size, shape, color and position.

Do NOT remove the glasses.

Do NOT replace them with contact lenses.

Glasses must remain clearly visible in the final image.

Preserve all facial features exactly as shown in the reference photo, including the eyeglasses.%arance.

Do not make them look older.

اسمش جمنای هست ،Gemini بزنی فروشگاه اولین برنامه همینو میارهUse the uploaded photos as the exact ide ...

مرسی جانم