آوای_عشق2 مدیر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 5027 عنوان ناهار چی دارین🥘🍲🥣🥗 | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 58 پست من نمیدونم چی بپزم. امروز | 09:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترساخانم عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 1156 فدای شماا🫶🏼😍 قربونت عزیزم😘🩷 هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.
hasratha عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1751 کفتر از کجا اوردیخوشمزست؟ داداشم گرفته...آره خیلی خوشمزه است اورگانیکه ودرمانیه...مخصوصا وقتی تو شیشه با پیاز میپزی
آوای_عشق2 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 5027 داداشم گرفته...آره خیلی خوشمزه است اورگانیکه ودرمانیه...مخصوصا وقتی تو شیشه با پیاز میپزی نوش جانتون
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 26146 شوید پلو با کوکو سبزی سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 13511 مامانم داره یه غذای محلی گیلانی خفن درست میکنهمرغ ترش رو داره با آب گوجه سبز نیم پز درست میکنهاصن نگم براتون!گوجه سبز رو یکم پخته با آبکش آبشو گرفته میریزه توی آب مرغ هزار دفعه دیگه هم به دنیا بیام ،بازم عاشق تو میشم
آوای_عشق2 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 5027 مامانم داره یه غذای محلی گیلانی خفن درست میکنهمرغ ترش رو داره با آب گوجه سبز نیم پز درست میکنهاصن نگ ... به به خدا سلامتی و طول عمر و عاقبت بخیری بده بهتون، زندگی جریان داره وقتی یه مادر اینجوری عشق میده🤗
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14959 من صبحونه و ناهارم یکیه الان دارم میخورمهویج پلو رژیمی با ماست البته برنج پلو بهتره چون هویجش زیاده😂 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....