2789

از حرفای مامانم و داداشم خستم
از اینک زیاد جروبحث میکنن از بداخلاقی مامانم که همه از دستش مینالن
ی بار روی خوش به مردم نشون نداده این زن
همش بداخلاقی
از ی طرف زندگی خودم که به اونی که میخواستم نرسیدم
فشار عصبی شدیدی روم هست
برام دعا کنید لااقل کنکور قبول شم برم

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکند✨ی پرنسس کنکوری هستم🤍برای قبول شدنم دعا کن مطمعن باش انرژی خوبی که دادی به خودت برمیگرده ناز من🎈

دایما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من که یکسره در حال غم خوردنم
فقط موضوعات متفاوت تر هر دفعه عوض میشه موضوعات

فانوس ارزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب میکند✨ی پرنسس کنکوری هستم🤍برای قبول شدنم دعا کن مطمعن باش انرژی خوبی که دادی به خودت برمیگرده ناز من🎈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن والا غم قبلی میره یکی دیگه میاد جاشان شالله مشکلاتت حل شه🌱

دقیقا
ممنونم عزیزم

انشالله

عزیزم

آرزو میکنم غمی که داری، نور بشه، تمامِ راهروهای قلبتو روشن کنه.

ایشالا
ممنونم

نه تموم نمیشن مخصوصا من دو روزه یه تاپیکایی دیدم از زمان و زمین سیر شدم 😭 فقط ارزوی مرگ میکنم

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

زندگی همیشه با غم همراهه نمیشه کاریش کرد.منم الان تو پارک نشستم برم التماس کنم تو پزشکی قانونی بلکه ...

چرا مجوز نمیدن؟؟ وقتی کلیه نداره چه دلیلی داره بگن دنیاش بیار؟!

زندگی همیشه با غم همراهه نمیشه کاریش کرد.منم الان تو پارک نشستم برم التماس کنم تو پزشکی قانونی بلکه ...

اخه من دیگه ظرفیت این همه فشارو ندارم
ی روز بدون استرسو ارامشو نداشتم تو زندگیم
مدام باید استرس و ناراحتی ی چیزو داشته باشم
18 سالمه ولی عین بچه های ابتدایی باهام رفتار میکنن

بخدا خسته شدم
الهی بگردم چ سخت ایشالا درست شه

چرا مجوز نمیدن؟؟ وقتی کلیه نداره چه دلیلی داره بگن دنیاش بیار؟!

یه کلیه نداره کلی نقص ذهنی و قلبی و صورتی داره ولی خیلی اذیتمون کردن واسه مجوز امروز باید قاضی بیاد ببینیم راضی میشه مجوز بده یا نه وگرنه باید برم سقط غیر قانونی کنم

واسه هممون همینه گلم هیچکس بی مشکل نیس

رها کن ول کن فکر نکن بیخیال باش

بخوای رو هر چیزی زوم کنی با این سن کمت فقط یه اعصاب و روان داغون برات میمونه

حالا ماها که غصه خوردیم و میخوریم کجارو گرفتیم