2789
عنوان

دخترای خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 135 پست
چرا نباید به زندگی بی دغدغه رو بخوایم؟؟ همین مردا وقتی پول ندارن اینقدر مظلومن و دنبال یه دختر بسازن ...

واقعا همینه

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

اطراف من خیلی هستن

دختر همه چی تموم با کمالات به شدت خوشگل و تحصیل کرده

و از هر انگشت یه هنر

با مردایی ازدواج کردن که خونوادهاشون به شدت بی فرهنگ وضع مالی آقاهم خیلی ضعیف

الآن دارن سختی میکشن

کاری به وضعیت اقتصادی آقایون ندارم

ولی فرهنگخونواده طرف روی طرف مقابلم تاثیر میزاره

به خونواده هام باید توجه کرد

می آید هر آنچه باید 🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا بخدا من یکی ک هیچوقت از نزدیک با دختری نبودم و کلا از دخترای پول پرست خوشم نمیاد نه اینکه بگم ه ...

منم همین بودم،اومدم مجازی ریسک کنم دیدم چه ادمای اشغالی هستن بعضیا

دیگه بعدش بیخیال شدم گفتم نمیخوام قلبم بشکنه دیگه

الان دیگه عشق واقعی کمه،یا فکر پولتن،یا فکر ظاهرتن،یا فکر همچی الا عشق

اینارو دخترایی میگن که یبارم سرکار نرفتن

تو مجازی میگن آره ، تو واقعیت ، میگن نه 😂😂تو مجازی میگن نه ، تو واقعیت میگن آره 😂😂

والا😂😂

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

اطراف من خیلی هستن دختر همه چی تموم با کمالات به شدت خوشگل و تحصیل کرده و از هر انگشت یه هنر با مرد ...

حیف شدن که😑😑😑باید اخلاق و فرهنگ اونا رو میشناختن از اول ...

من و نامزدمسطح مالی خانواده من بالاتره اما طرفم بسیار خوش اخلاق و مرده جنم و جربزه خیلی برام مهم بود ...

ربطی به کمبود داشتن و نداشتن نداره

منم همین بودم،اومدم مجازی ریسک کنم دیدم چه ادمای اشغالی هستن بعضیادیگه بعدش بیخیال شدم گفتم نمیخوام ...

آفرین واقعا منم حرفم همینه . دخترایی ک خودشون کار کردن میفهمن پول دراوردن چقدر سخته اونایی ک سختی نکشیدن درک نمیکنن چیزیو پسرا هم همینطور

ربطی به کمبود داشتن و نداشتن نداره

ربط داره بعضیا چشم و دل سیرن ولی همین پریروز یه تاپیک بود طرف تا 22 سالگی دندونشو درست نکرده بود شوهر کنه براش درست کنه، دماغشو عمل کنه گوشی ایفون بخره!
این ربط داره به کمبود دیگه!

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

ربط داره بعضیا چشم و دل سیرن ولی همین پریروز یه تاپیک بود طرف تا 22 سالگی دندونشو درست نکرده بود شوه ...

بله خودم اونو دیدم

من طبق چیزی که از خودمو اطرافیانم دیدم میگم

بابام وضع مالیش خوبه هیچ کمبودی تا الان نداشتم ولی اگر بام ازدواج کنم جز معیارهای اصلیم قطعا پول هست

ادم خوبه همون اول با خودش وطرف مقابل صادق باشه

آره قطعا اونیکه دوستت داره از خودش میگذره تا ب شما سخت نگذره🙂🙂

اگر مردی هم یه خانومی رو دوست داشته باشه میره دنبال کارش که زودتر همه چی رو محیا کنه خانومش اذیت نشه نه اینکه تو زندگی یک قرون دو قرون کنه

آفرین واقعا منم حرفم همینه . دخترایی ک خودشون کار کردن میفهمن پول دراوردن چقدر سخته اونایی ک سختی ن ...

سرکار رفتن سخته بری بیای،چندین ساعت کار کنی،حقوقتو بدن،تازه بیای یجورخرج کنی زنت راضی باشه،همه اینا استرسه

الان من خودم نمیخواستم زود وارد رابطه شم ولی وقتی اطرافیان میبینم تحت فشارم

حالا اونا چطورین؟تو دانشگاهمونم داریم که خب دانشگاه ازادم هست اکثرشون کلاسا نمیان،سرکارم نمیرن،درسم نمیخونن،فقط ارایش میان با پسر مردم که براشون گل بخره و بچرخن،هموناهم میان پز ازدواج زودشونو میدن،بعد چند سالم میان ناله میکنن مرده خیانت کرد یا پول بهم نداد.

میان امثال ما هم مسخره میکنن میگن شما درس میخونید،کار میکنید پیر میشید از چشم مردا میوفتید.

والا کلی دختر جذاب و خفن دیدم که سن ۲۵ به بالا ازدواج کردن و خب مستقلم شدن و خوشبختن.

ربط داره بعضیا چشم و دل سیرن ولی همین پریروز یه تاپیک بود طرف تا 22 سالگی دندونشو درست نکرده بود شوه ...

قضیه همون عابربانک

خودش عرضه پول دراوردن نداشته،خانوادشم پول ندادن.

گفته چه کاری راحت از ازدواج با مردی که خرجشو بده

مرد میره زحمت میکشه دراره اینم در عرض دو دقیقه خرج کنه.

فقط زنایی که میرن سرکار میفهمن پول مسخره بازی نیست که سر هر چیزی خرجش کرد.

سرکار رفتن سخته بری بیای،چندین ساعت کار کنی،حقوقتو بدن،تازه بیای یجورخرج کنی زنت راضی باشه،همه اینا ...

بله واقعا مرسی از درکتون...الان پول دراوردن بدون سرمایه بشدتتتت سخته و اینو خیلیا نمیدوننن مخصوصا اوناییکه کار نکردن...

قضیه همون عابربانکخودش عرضه پول دراوردن نداشته،خانوادشم پول ندادن.گفته چه کاری راحت از ازدواج با مرد ...

الان واقعا یا باید دکتری چیزی باشی که اونم تازه 30 35 به درامد میرسی
یا باید سرمایه داشته باشی که کاسبی ای چیزی راه بندازی اخه اصلا فکر نمیکنن یه ادم معمولی چطوری انقدر دربیاره

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

اگر مردی هم یه خانومی رو دوست داشته باشه میره دنبال کارش که زودتر همه چی رو محیا کنه خانومش اذیت نشه ...

یه قرون دو قرون نیست الان شما باید چند سال کار کنی که یه خونه بخری؟ 100 سال؟ 150 سال؟