2789
عنوان

بقران همه پولام خرج بسته اینترنت شده😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست

منم مثل شما هستم دیگه خجالت میکشم ازبس رفتم شارژر و اینترنت گرفتم 😭🤣😐💔🥺

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سایت های ایرانی هم بخوای یک دونه آهنگ دانلود کنی سریع بسته رو می خوره به خاطر آگهی های تصویریشون هست ...

جدی؟ نمیدونستم!!

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
خب چرا از * هزار # بگیر

ایرانسل هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

از *۵۵۵ بگیر

اره اینو میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من زنگ زدم پشتیبانی یه راهکار گفت انجام دادم درست شد :

توی روبیکا ایتا بله تلگرام هر پیام رسان باید بری توی داده ها و ذخیره سازی توی تنظیمات بعد دانلود خودکار همه را غیر فعال کنی اون موقع مثلا میری توی یه کانال همه عکس ها لود نمیشه هرکدوم خواستی میزنی روش باز میشه بخواطر اینکه همه عکس و فیلم فایل ها رو لود میکنه پیامرسان کل نتتو میخوره باید دانلود خودکار همه را خاموش کنی