2789

همیشه اون میومد با من حرف میزد همیشه اون سر حرف رو باز میکرد و خیلی خیلی راحت با من چت میکرد منم عادی و نرمال یا در حد خودش جواباشو میدادم باهش حرف میزدم بعد یهو ۱۸۰ درجه عوض شد و خیلی رسمی و خشک حرف زد یا جواب پیاممو میداد 😐

خودم حس میکنم که شاید با یک پسر دیگه تو رابطه رفته نمیدونم ولی خوب من هیچوقت هیچ کشش جنسی بهش نداشتم اصلا یادم نمیاد که یکبارم مثلا شوخی ناجور باهش کرده باشم بعد این همه مدت اینکه یهو اینجوری کرد عجیب بود

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

خودتوبالاگرفتی اونم خسته شده رفته دنبال زندگیش

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو حالت داره یا یه نفر دیگه اومده زندگی

یا حالت دوم شما رابطه رو یه مرحله بالاتر نبرید مثلا پیشنهاد یه رابطه جدی تر ندادید اونم گفته خب من نخ دادم طرف ام وقتی من نمیخواد دیکه ازش فاصله میگیرم

دو حالت داره یا یه نفر دیگه اومده زندگی یا حالت دوم شما رابطه رو یه مرحله بالاتر نبرید مثلا پیشنهاد ...

اصلا قرار نبود که به مرحله بالاتر برسه همکار عادی بودیم ولی اون خیلی راحت و خوش اخلاق بود با من

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

نه والا گفتم مثل خودش باهش راحت صحبت میکردم

اینکه همیشه اون میومدوشروع کننده بودمنظورمه حتی توزندگی متاهلی هم نبایدهمیشه یه نفرپیشقدم بشهرشماکه دیگه نسبتی نداشتین طبیعیه خسته بشه خانمهانیازبه توجه دارن یکیش همین پیش قدم شدنه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اصلا قرار نبود که به مرحله بالاتر برسه همکار عادی بودیم ولی اون خیلی راحت و خوش اخلاق بود با من

خب دیگه شما به رابطه جدی با اون فکر نمیکردبد ولی ایشون تمایل داشتن که با شما وارد رابطه بشن

خوب آره اگه از ظاهر خوشم بیاد آره

پس یه سوال یعنی کسی دوست داشته باشی باهاش رابطه جنسی دارید؟ مردهایی که مریض هستن باهمه.... نمیگم کلی از بقیه مردا منظورم؟

یعنی کسی دوست نداشته باشید جنسی هم ندارید؟

این الان یعنی اگه از کسی خوشتون بیاد یعنی پا میشید میرید پی وی سوالای شخصی میپرسید؟ببخشیدا اینو میپر ...

اگه از کسی خوشم بیاد نمیتونم باهش دوست عادی بمونم بهش میگم ازش خوشم میاد یا اگه شرایط نباشه کلا بیخیال میشم میرم

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥