2789

دقیقا بخاطر همین نی نی سایت

من خیلی از زندگیم اینجا گفتم انقد هم واضح ادرس دادم و حرف زدم همش نگرانم دوستی فامیلی کسی منو شناسایی نکردع باشع

تاپیکامم انقد زیادع رو دستم مونده چجوری پاکشون کنم

بخاطر همین همش تو واقعیت حین حرف زدن باادما ترس دارم حرفی بزنم دستم رو بشه بگن عه همونع

یا مثلا ی سوالی ک ازم میپرسن ک قبلا راجع بهش تو نی نی سایت حرف زدم سریع گارد میگیرم و استرسی میشم ک طرف میخواد بفهمه من چی میگم

بنابراین حرفی ک واقعیتع و تو سای گفتم نمیگم

مجبورم ی دروغ تحویل طرف بدم

خیلی حس بدیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روزای زوج برای نی نی یار لینک بفرستین پاکشون کنه

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

عزیرم لینک تاپیکاتو دونه دونه داخل روزا و ساعتایی که نینییار گفته براشون بفرست پاکشون میکنن

یا با پشتیبانی صحبت کن پاک میکنه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
عزیرم لینک تاپیکاتو دونه دونه داخل روزا و ساعتایی که نینییار گفته براشون بفرست پاکشون میکننیا با پشت ...

با پشتیبانی چجوری ارتباط بگیرم؟

چجوری کل تاپیکام حذف بشه؟ میشه اینکارو کرد؟

سخت میگیری،مردم یادشون نمیمونه

درسته

ولی ی سری ماجراها تو زندگیم پیش اومد که خیلی خاص هستن برا هرکسی پیش نمیاد

اومدم اینجا گفتم میترسم کلا

ی بارم عکس گذاشتم البته نصفه بود و اون اوایل ک سنم کمتر بوو

با پشتیبانی چجوری ارتباط بگیرم؟چجوری کل تاپیکام حذف بشه؟ میشه اینکارو کرد؟

عزیزم اونو دقیق نمیدونم ولی تاپیکایی که خیلی واصحه و زیادی خصوصی هستن رو لینکشونو بفرست برای نینیار پاک میکنه فقط یدونه یدونه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸