2789
چه میدونم طرف من رفت حلقه نو ست خرید ۲.۵ گرم ۵۰ گفته بود وا این مالیاتش ۱۳ درصد بودهمن طلا خریدم ۴ گ ...

طلا نیست اینی که بهش داده وگرنه 4 گرم طلای خام بدون اجرت گرمی 17 تومن میشه 68 این خو حتما بالای گرمی 18 گرفته 5 درصد سود هم زیاد میشه سرش کلاه گذاشتنه

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو چپوندن بهت زنداییم 20 روز بیش سه النگو سه گرمی خرید 60 میلیون چطور 4 گرم دادن به این 50 گرمی 17 ...

منظورتون این که به النگو سه گرمی 60میلیون خریده یا سه النگو که هر سه تا با هم میشن سه گرم ، 60میلیون خریده

منظورتون این که به النگو سه گرمی 60میلیون خریده یا سه النگو که هر سه تا با هم میشن سه گرم ، 60میلیو ...

ن یه النگو اشتباه تایپی شد کجا سه تا النگر میدن 60 تومن مرد اون زمان که 60 میلیون ارزش داشت

طلا نیست اینی که بهش داده وگرنه 4 گرم طلای خام بدون اجرت گرمی 17 تومن میشه 68 این خو حتما بالای گرمی ...

طلای خام هم 4 گرم. نمیشه 68 بلکه 72میلیون خورده ای میشه. بعد هم . طلای خام هم گرمی 17 میلیون و نهصد هزار و خورده ای شده.

طلای خام هم 4 گرم. نمیشه 68 بلکه 72میلیون خورده ای میشه. بعد هم . طلای خام هم گرمی 17 میلیون و ...

میدونم من کف ترین حالت ممکن رو حساب کردم ولی بازم ارزون بهش داده یه جای کار میلنگه