2789
عنوان

نامزدم خوب بود یهو

510 بازدید | 38 پست

عید قربان چهارشنبه بود

ما شنبه خوب بودیم ک از خونشون اومدم

قشنگ حرف میزدیم

از سه شنبه یجوری شد بهش پیام عاشقانه دادم ولی واکنش درستی نداد

برای عید قربان هم ک برای نامزد سال اول یچیز رسمه بیارن هیچی نیاوردن نه قربان نه غدیر یجوری شده از اون موقع میگم میگه نه چیزی نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید تو کارشون به مشکلی خوردن یا یه اتفاقی افتاده که ذهنشون درگیره نمیگم شماهم مقابله به مثل کنی ولی ...

خیلی وقته اینجوره

اینم بگم خیلی اذیتم میکنه اینکه با مادرش زیاد از حد راحته یعنی یجور ک تو عرف و اخلاق درست نیست میگم شاید سرش ب همون گرمه

ولش کن خودش خوب میشه فقط هرکاری میکنی اصلا ازش نپرس چته چی شده

مردا رو هرچی بپرسی چیزی شده؟کاری کردم؟حرفی زدم؟چرا تو خودتی؟بدترمیکنن

خودتو بزن به اون راه و مثل قبل باش خودش خوب میشه

ولش کن خودش خوب میشه فقط هرکاری میکنی اصلا ازش نپرس چته چی شده مردا رو هرچی بپرسی چیزی شده؟کاری کردم ...

موافقم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

خیلی وقته اینجورهاینم بگم خیلی اذیتم میکنه اینکه با مادرش زیاد از حد راحته یعنی یجور ک تو عرف و اخلا ...

یعنی چی سرش به همون گرمه؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

یعنی چی سرش به همون گرمه؟

ادم مقیدیه

ولی نگاه ب بقیه میکنه اونا مقید نیستن و خیلی راحتن با مادرشون

طوری ک ب روانشناس گفتم گفت ی اختلاله و اصلا درست نیست از لحاظ دینی هم ک اصلا

خیلی وقته اینجورهاینم بگم خیلی اذیتم میکنه اینکه با مادرش زیاد از حد راحته یعنی یجور ک تو عرف و اخلا ...

پسرا مامانی هستن یه چیز طبیعیه که راحت باشن نه اصلا اینجوری فکر نکنین هر چی هم با مامان و دوست و خواهر و ...... راحت باشن هیچکی نمیتونه جای شمارو بگیره

ولی بخاطر اذیت کردناشون باهاشون صحبت کنین

🫂🤍