2789
عنوان

لطفا کمک کنید

141 بازدید | 23 پست

دخترا من مامان و بابام موقع رابطه اصلا رعایت نمیکنن خب شبو گذاشتن برای چی وقتی من بیدارم صبح بلند میشم درس میخونم بعد میدونن من بیدارم صداشون تا اتاق من میاد من خیلی حالم بد میشه تنفر میگیرم ازشون بنظرتون چیکار کنم؟

ب مامانم هشدار بدم

خدایا🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🚶🏻♀️🚬

اگه چرا اینقدر بیخیالن 🥲

خیلی گناه داره

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش بگو که اذیت میشی

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

توجه نکن فکرت پیش درست باشه اونها زن و شوهرن

واقعازن وشوهربی فکری هستن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

آخه مگه میشه توجه نکرد

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

بخدا من از خدام باهم خوب باشن و اینارو میدونم طبیعی چیزی که همه دارن

ولی وقت میدونن دختر مجردشون بیدار نباید اینکارو کنن که واقعن خیلی اذیت میشم اونقدر حالم بد میشه گریه میکنم دیگ

خوب دخترشون تمام این مدت این ساعت خواب بوده الان وقت امتحانات زود بیدار شده اونها هم نفهمیدن

نه من همیشع این موقع بیدارم چون واسه کنکور میخونم میدونن بیدارم حتی من میرم صورتمو میشورم سر و صدا میکنم انگار ن انگار

نه من همیشع این موقع بیدارم چون واسه کنکور میخونم میدونن بیدارم حتی من میرم صورتمو میشورم سر و صدا م ...

موفق باشی عزیزم به مامانت بگو صداهایی میاد بعضی وقتها اذیت میشم نگو صدای شما نزار بدونه فهمیدی بگو نمیدونم توهمه یا صدای همسایه بزار معذب نشه ازت

سلامتی و خوشبختی دخترم