2789

من ۳ ساله از ازدواجم میگذره

از زمان قبل عقد تا بعد عروسی با این همکارم در ارتباط بودم و در جریان بود

از قبلش سعی داشت مخم و بزنه ، حتی بعد اینکه عقد بودم اومد از شوهرم بد گف بعدم گف تا نرفتی خونه خودت جدا شو ، من هم خونه دارم هم ماشین هم درآمد خوب جهیزیه هم نمیخوام همه چی دارم

.

حالا یک سال و نیم از عروسیم میگذره دیروز یهو به بهانه کار گف من بهت پیام میدم اگر چیزی شد گفتم باشه

بعد یهو گف البته همه پیام ها رو پاک کن مخصوصا وقتی میری خونه یه موقع شوهرت مشکوک نشه

اخه مردا حساسن

سوال من اینه اگر تو میخوای ی چیز کاری بگی شوهر من چرا باید شک کنه؟!

بعدشم دو سه تا جوک مسخره که غیر مستقیم مثبت ۱۸ بود فرستاد که نخونده پاک کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بهش رو دادی به خودت بیا تو متاهلی یعنی چی اجازه بدی اون بهت اینجور پیاما بده برات دردسر میشه ها

بنده خدا شوهرت تصور کن اگه بفهمه

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

آدم عوضی هست .از این آدما زیادن نزار پر رو بشه .حداقل پیامهاشو جواب نده تا سرد بشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

سعی داره زندگیتو خراب کنه بلاکش کن همونجور که اومد بد شوهرتو گفت فردا پس فردا بهت پیام میده و میره ب ...

دقیقا

کافیه استارتر هم همراهی کنه و چنتا از این پیاما بده

بعد اون پیاما خودشو حذف کنه و به بقیه نشون بده

تا بخواد ثابت بشه کی اول گیام داده کی دوم آبروی اسی رفته و خدای نکرده ممکنه زندگیش خراب بشه

زن متاهل خیییلی باید حواس جمع و با احتیاط رفتار کنه

چه کسی می تواند بگوید تمام شد و دروغ نگفته باشد

چرا از اول ب ی غریبه اونم پسر از زندگیت گفتی ک میگی از جریانت باخبره

همین صمیمی شدنا زندگی ادمو نابود مبکنه حالا تو کاریم نمیکنیا ولی خدایی نکرده پیام بده شوهرت ببینه چ فکری میکنع راجع بهت

دقیقا کافیه استارتر هم همراهی کنه و چنتا از این پیاما بده بعد اون پیاما خودشو حذف کنه و به بقیه نشو ...

ایشون قطعا قصد داره زندگیشو بهم بزنه واسشم فرقی نداره ایشون متأهله و ازدواج کرده در هر صورت میخواد به دستش بیاره درک نمیکنم این حجم از خود خواهی یه انسان رو