2789
عنوان

صبحی به یه اقا زدم

249 بازدید | 14 پست

تو خیابون هر چی بوق زدم روش اون طرف بود اومد وسط خیابون زدم بهش خورد رو زمین بهش گفتم چرا هر چی بوق زدم اون طرف نگاه میکنی باز میای وسط خیابون... دید حق با منه گفت برو فقط دستش درد گرفته بود اعصابم خورد شد قلبم داره مثل چی میزنه😞

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بجای هر چی بوق زدن تمرکزتومیذاشتی رو ترمز اوکی تر بود

ولی خو اتفاقه دیگه کاریش نمیشه کرد

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ترمز دیر زدم فکر نمیکردم باز بیاد وسط خیابون اصلا تو یه عالم دیگه بود

صد در صد مقصری بجای بوق ترمز بگیر حالا حواست نیس و تو یه عالم دیگه ای اون بنده خدا مقصره

والا شما سوار ماشین میشین هیچ خیابونی امنیت نداره

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

عزیزم شماکه براش بوق زدی تقصیرخودشه..اخه منم بخام ازخیابون رد بشم باس چشامو گوشامو بازکنم که نرم زیرماشین... من دیدم رانندها سراشون توگوشیه.. یا یهو راهنمامیزنه میپیچه جلوادم.. یاسرش تومغازهای اطراف خیابونه داره رانندگی میکنه.. یهو میزنه روترمز. دوبل پارک میکنه اصن یه وضعی.. عابرپیاده هم یهومیپره وسط خیابون. یایواش یواش میره ازعمد... نمیدونم چرامردم همچین شدن میگم آیا توآب چیزی میریزن مال برنجاس مال هواس.. میرم بیرون پشیمون میشم میگم چ غلطی کردم برم خونه بهتره...