2789
عنوان

انقد ذوق داشتم با نامزدم بریم زیر ی سقف

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اما من دقیقا خدمتکار اومد واسم کلی هم کیف زندگی رو بردم تا اینجای کار اتفاقا پیشنهاد میکنم هفته ای ی ...

هفته یکبار خدمتکار داشتن نیس ! دست کمک هس . خدمتکار ۲۴ ساعته هس ک غذا و جارو و همه کار کنه . در ضمن خونه ای ک دو نفر هستن اگ شلخته نباشن کار خاصی نداره . نهایت همون غذا و ظرف هس

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هفته یکبار خدمتکار داشتن نیس ! دست کمک هس . خدمتکار ۲۴ ساعته هس ک غذا و جارو و همه کار کنه . در ضمن ...

شما چرا با همه امری و بالا به پایین صحبت میکنی؟

اتفاقا هست ،بیشتر از هفته ای یکبارم شده تشریف بیارن احتمالا از اون خر مذهبیایی که همش قال الصادق و قال الباقر میکنن و توهم توطئه دارن مدام. خدا به همراهات تو زندگی صبر بده خیلی وحشیه ادبیاتت.

اره خیلی قشنگی ها داره

من که بعد از ۱۵ سال هیچ روو تکراری یا خسته کننده حس نکردم تازه شاغلم هستم و یه پسر زلزلم دارم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من الانم همینم حال ندار غذا بپزم ولی بحث تمیز کردن که میشه چون دوتامون وسواس داریم هرشب باهم خونه رو یه ئور تمیز میکنیم

من حال ندارم اشپزی کنم یا سفارش مییدیم یا هم مامانامون میارن

از همون نوجوونی هم افسرده بودم هنوز درست نشدم بدتر هم شدم تازه

همسر یه تتوارتیستم

شما چرا با همه امری و بالا به پایین صحبت میکنی؟اتفاقا هست ،بیشتر از هفته ای یکبارم شده تشریف بیارن ا ...

@niniyar

به این زنه بی تربیت رسیدگی کنید ک فاز پولداری برداشته شعور نداره به مذهب توهین میکنه امام صادق توهین میکنه . خودشون ک دین درست حسابی ندارن به دین بر حق بقیه توهین میکنن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
@niniyar به این زنه بی تربیت رسیدگی کنید ک فاز پولداری برداشته شعور نداره به مذهب توهین میکنه امام ص ...

از فحاشی کردنت و توهینت به ادمای غیر مذهبی مشخصه چقدر سوختی الهی شکر ایشالا همیشه تو اتیش زبونت بسوزی ،همینه که یه رابطه درست و حسابی نداری ضمنا مدامی که انقدر فحاشی و بالا به پایین با بقیه صحبت میکنی فقط مایه زحمت امام صادق و اهل بیت و ما مذهبیایی به اندازه ارزنی هم کسی تورو صاحب دین و تقوا نمیدونه ثانیا دین درستو ما داریم نه امثال توکه به بهونه خدا و رسولش افسار پاره کردی به پرو پاچه مردم میپیچی،نیاز نیست فاز بردارم اخه من وااااقعا پولدارم ولی خب شما انگار باید فروشندگی کنی تا اموراتت بگذره درهر حال زبونتو بپا رزقت وا میشه لنگ شوهر و رابطه و فروشندگی نمیمونی.

@niniyar جونم لطفا رسیدگی کن فحاشی کرد هم به من هم به عقاید بقیه درضمن من مذهبی هستم ولی به بهونه خدا و پیغمبر به بقیه نمیگم دین درست و حسابی ندارن ،مرسی بوس❤️