2789
عنوان

بنظرتون بچه بیارم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست
شرایطم خوب ولی خب قطعا بچه کار میخواد خونه میخواد و ماشین که تا حدودی شاید بتونم تامین کنم ولی نه خی ...

اعصاب و حوصله ب سه تا بچه رو داری ؟؟؟ من یاد چنین چیزی می افتم تن و بدنم می لرزه بارداری ، زایمان ، شب بیداری و .....

دو تا پسر دارم دلم خیلی دختر می خواد اما چنین ریسکی نمی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ کس به این سوال شما نمیتونه جواب بده

حتی اگر بچه نداشتید هم کسی نمیتونست بگه الان بچه بیارید یا نه

شرایط زندگی خودتون از نظر مادی روانی و ظرفیت خودتون و همسرتون. شرایط ذهنی بچه ها و هزارتا چیز دیگه رو بسنجید

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

نه والا دیگ توان ندارم

خوب پس ولش کن فراموشش کن کار راحتی نیست هرچی ام پولدار باشی سر و صدای خونه با سه تا بچه صدای گریه ی بچه لج کردناش اینکه بچه های قبلی از آب و کل در اومدن دوباره بخای بساط بچه تو خونه به پا کنی وحشتناکه بی خیالش شو

9 و 3 سال

خب هنوز پس خیلی بزرگ نشدن به نظرم اگه به فکر بچه آوردین الان بهترین وقته؛ بعدا بزرگ بشن فاصله سنیشون زیاد بشه سخت میشه

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خوب تنها آوردن نیست حوصله. خرج مخارج ووو

خرج که بالاخره همیشه هست حالا فرقی نداره دو تا یه سه تا

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻💝راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زنده ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

دو تا بسه دیگه

فقط موندم اونایی که برای سومین تشویقش میکنید هدفتون چیه؟

خیلی جامعه گل و بلبلی داریم سومی هم بیاری

بجای سه تا به همون دو تا بچت برس

سومی رو بیاری در حق اون سه ساله ظلم میشه چون بخاطر حاملگی و زایمان وکارای نوزاد نمیتونی تا مدتها بهش خوب برسی

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خرج که بالاخره همیشه هست حالا فرقی نداره دو تا یه سه تا

وا چرا فرقش نیست.؟ همه چی جای ۲ ضربدر ۳ میشه، داریم در مورد یک انسان جدید تو خونه حرف میزنیم که خورد و خوراک هزینه ای پزشکی پوشاک تحصیل ازدواجش همه صفرتا صد باشماست

دو تا بسه دیگهفقط موندم اونایی که برای سومین تشویقش میکنید هدفتون چیه؟خیلی جامعه گل و بلبلی داریم سو ...

دیدن سادست هی تشویقش میکنن ،من خودم دوتا دارم واقعا از مادر هیچی نمیمونه ،

دیدن سادست هی تشویقش میکنن ،من خودم دوتا دارم واقعا از مادر هیچی نمیمونه ،

راست میگیا

بچم بیمارستان بستری بود یه زن چهل ساله ی ساده اونجا بود بعد چهار تا دختر با ivf یه پسر آورده بود و بچش بستری بود بقیه مادرا مسخره میکردند میگفتن پسرتو تنها نذار یه پسر دیگه هم بیار تازه پسر رو شروع کردی

اون بنده خدا هم ساده بود جدی گرفته بود نمیدونست همون خانما پشت سرش غش غش میخندن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

راست میگیابچم بیمارستان بستری بود یه زن چهل ساله ی ساده اونجا بود بعد چهار تا دختر با ivf یه پسر آور ...

خدا کنه به حرفشون گوش نکنه،بچه فوق العاده شیرینه ولی میشه پاره تن ادم این حس مسیولیتش تا اخر عمر واقعا سخته ،البته بگما خیلیام بیخیالن بچه هرجور بزرگ شد شد،رفاهش ارزوهاش درسش ایندش هیچیش براشون مهم نیست