2789
عنوان

بابام آبمیوه درست کرد به همه داد جز من🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 24 پست
آخه چرا ؟؟؟؟اگ با همتون بد بود میگفتم بنده خدا حتما مشکل روانی دارهولی بی دلیل ک نمیشه فقط با شما ب ...

چرامیشه بی دلیلم میشه مثلم مامان من عاشق پسراش وعروساش طوری ک جون میده براشون ولی بلاهای ک مادرشوهرش قبلترهاسرش دراورد بود رو ب بدترین شکل سرمن دراورد احساس پیروزی میکرد ی نمونش برای عاشورا قربونی میدن بعد ب همه سپرده بود ک نگن ک من امسال قربونی دادیم ولی عروساش گفتن ک قربونی دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهمیت نده بهش

پدر خوب نعمتیه که خدا به خیلیا نداده

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده

چرامیشه بی دلیلم میشه مثلم مامان من عاشق پسراش وعروساش طوری ک جون میده براشون ولی بلاهای ک مادرشوهرش ...

وا خب بلاهای مادرشوهرش رو درواقع باید سر عروس هاش میاورد دیگه چرا شما ؟

من معتقدم اینجور مواقع باید حرفای ۲ طرف رو شنید

من پدر خودم اینجوری نیس ولی ته دلش میدونم ازم دلخوری داره و بهش کاملا حق میدم. چون دلیل داره

براهمین میگم گاهی باید دلیلش رو شنید

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

پدر منم در ارتباط با همه خانواده یک هیولای واقعی بود.من با کوله باری از عقده های کوچک و بزرگ و کتکپیش دخترهای فامیل و دخترهای همسایه و .... بززگ شدم . .در ارتباط با یکی از خواهرام همچین کثافتی بود .خواهرم رو همیشه میزد .میرفتیم خونه کسی میامدیم به یک بهانه ای میزدش .وقتی که مرد و رفت یه خانواده نفس کشید .تا وقتی که مادرم نازنین تر از گلم چند روز قبل مرگش در بستر بیماری یه رازی به ما گفت .فقط به من و خواهرم ..البته یه خواهر دیگم .

اینکه پدرم به اون خواهرم کشش جنسی داشت .من از اون لحظه به بعد ویران شدم .

این کشش جنسی رو پدر بززگ و مادرم میدونستن .پدر بزرگم باهاش صحبت کرده بود .

واس این بهر بهانه ای خواهرم رو میزد .

در جهان هستی کثافت تر و حرامزاده تر و بی ناموس تر و عوضی تر از ما مردها باط خودمان هستیم.

دلم بحالتون میسوزه

امیدوارم یک روزی به آزادی برسید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

پدر منم در ارتباط با همه خانواده یک هیولای واقعی بود.من با کوله باری از عقده های کوچک و بزرگ و کتکپی ...

بسیاری از این تاپیک ها رو مثل تاپیک شما اینجا خوندم .که یک دختر در یک خانواده تحت کتک و آزار پدرش قرار میگیره .و دلیلش رو نمیدونه .از بچگی سرد بوده پدرش باهاش . کم لطفی و آزار و .....

اکثر اوقات دلیلش کشش جنسی پدر به اون دختره .که گاهی بخاطر عذاب وجدان این کارها رو میکنن و گاهی واس دوز حرامزادگی شون .هیچ کس جرات صحبت کردن در این مورد رو نداره .اکثرا میترسن اینتابوهارو بشکنند .من این تابو رو شکستم .و باید گفت .

امیدوارم که انسانها به جایگاه واقعی خودشان برسن

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

الان اکانت شمارو نگاه کردم دیدم چقدر تحت تاثیر رفتار بد پدرتون بودید که ۳ بار اینو پست کردید ....

واقعا متاسفم

پدر و مادر در زندگی مقدس هستن .اما تمام واژه ها و مفاهیم واژه ها نسبی هستن .پدر همیشه به مفهوم ووقعی خودش پدر نیست .یا حتی مادر .

کاهی در زندگی یک فرد پدر مانند مفهوم واقعی کلمه واسمون پدر نیست .من اینو چند دهه زندگی کردم .وقتی پدرم بیرون میرفت یه خانواده نفس میکشید .شما میتونید تا آخر عمرتون غصه بخورید و میتونید از طبیعت شاکی باشید و بخودتان آسیب بزنید ، تن به ازدواج زوری بدید و مثل یک بدبخت زندگی کنید .

یا میتونید راه رو پیدا کنید و برید جلو و به سعادت برسیدد.متاسفانه برای انسانهای ضعیف دنیا جای خوبی در نظر نمیگیره .

من تاپیک شمارو ۳ بار کامنت کردم .تا بدونید که چقدر واسم مهمه .تا بدونید چقدر من مشکل شمارو زندگی کردم با اینکه مرد هستم .قوی باشید و قوی زندگی کنید . به این حس پدرتون بسبت به خودتان که مثل خوره داره روح شمارو میخوره توجه نکنید .با چیزی جایگزین در دنیا که حالتون رو خوب میکنه عوضش کنید .

ضعیف باشید نابود میشید .کامنت من رو هیچ وقت فراموش نکنید .

اینهارو شاید تا آخر عمرتون کسی بهتون نگه

با احترام

ایام به کام

تنها نیستی کلی ادم مثل توئه شرایطشون. خودتو بزن ب بیخیالی و دنبال راه نجات از اون خانواده باش

بله

دختران بسیاری این درد رو کشیدن و میکشن .از جمله خواهر من !!!

در ۳ کامنت توضیح دادم

وا خب بلاهای مادرشوهرش رو درواقع باید سر عروس هاش میاورد دیگه چرا شما ؟من معتقدم اینجور مواقع باید ...

هوم گاهی هم ازحرص گذشتش اینکاررو میکنه چون همه همسایه ها میدونه مقصرحتی فامیلش ی باربم زنگ زد گفت چون مامانش باخودش اینکارومیکرد باتوهم این کارروکرده