2789
عنوان

بابام زد تو ذوقم😔

153 بازدید | 12 پست

دوستان من همیشه دختر درس خون و بی حاشیه ای بودم کلا به تیپمم خیلی اهمیت نمیدادم و نمیدم خدایی عین اسکلدها میمونم اعتماد بنفسم صفره حالا ۲ روز پیش ما رفتیم تفریح و من یکم تیپ زدم و خوشگل کردم دوستاننننن من ۲۰ سالمه محض اطلاع به بابامم اونجا گفتم تاف و کرم و فلان برام بگیر بعد ازون برگشته بهم میگه تو اصلا اهل این چیزا نبودی تو اصلا اهمیت نمیدادی حالا چی شده یهوووو؟؟ خیلی هم باحالت بدی گفت واقعا بهم برخورد و ناامید شدم😭😭 داداشمم همش اگ از یه اصطلاح ترندی چیزی استفاده کنم میگ تو همش فکرت درگیر ایناس یا درس؟ حس میکنم اصلا آدم نیستم خیلی حالم بده امروز نوبت دکتر دارم اصلا نمیکشم برم بیرون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای بابا چقدر حساسی یکم پوست کلفت باش چیزی نگفته که بنده خدا . یه جواب خوب بهش بده بگو یه دختر شاد ب ...

خب من رفتارشو میشناسم منظوزش اینه دیگ درس خون نیستی

وای خیلی زیادی حساسی اینجوری خودتو نابود میکنی.غریبه نیس که باباته .حرف بدی هم نگفته هرکی جای اون بود همینو میگفت.خب مبگفتی از این به بعد میخوام هم به درسم برسم هم تیپم.تموم

تو فردا میخوای ازدواج کنی تیکه ها ک کنایه های خانواده شوهر رو چجوری میخوای تحمل کنی.

وای خیلی زیادی حساسی اینجوری خودتو نابود میکنی.غریبه نیس که باباته .حرف بدی هم نگفته هرکی جای اون بو ...

نمیدونم واقعا خودمم از فکرای تو ذهنم دیگه خسته شدم😞

نمیدونم واقعا خودمم از فکرای تو ذهنم دیگه خسته شدم😞

احساس میکنم معاشرتت با افراد خارج از خانواده خیلی کمه.سعی کن یکم معاشرت کنی تا بیشتر حرف بشنوی و بیشتر پوست کلفت شی.الان دانشجویی دیگه .آره؟