2789

ظاهرا شغل خوبیه سه ماه حقوق مفتی تعطیلات حقو و مزایا خوب و راحت الانم ک مجازیه نصف سال هیچیم یاد نمیدن کلاس خصوصی=پول بیشتر

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مدتی رو مخ ملت کار کردن انقد وام فرزند بدبخت آوری دادن و شیر خشک قسطی و پوشک کمیته امدادی و زمین واس فرزند پنجم و... که جمعیت رفت بالا ب تبع معلم هم بیشتر میخواد این جمعیت

ظاهرا شغل خوبیه سه ماه حقوق مفتی تعطیلات حقو و مزایا خوب و راحت الانم ک مجازیه نصف سال هیچیم یاد نم ...

ب اینکه باید هر روز با کلی مشکلات فردی ای که داره باید ۴۰ تا دانش اموز قانع کنه فک کردی؟ب اینکه هرچی میشه معلم مقصره چی؟

فکر میکنن تو معلمی ریختن واسه اونا نمونده

والا نه حقوقی داره

نه اعصابی واست میمونه

فقط بخاطر اینکه تابستونا تعطیله و مجازیه

خدا فقط شفاشون بده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

چرا زیادن؟

به نظرت تمام ما نرفتیم مدرسه؟ این همه دانش اموز به معلم احتیاج ندارن؟ خیلیا هم بازنشسته شدن یهو جاش کلی معلم جدید اومد

قبلنا معلم اگه کم بود چون دانش اموزهای قبلا واقعا معلم نداشتن

ما خودمون چند ماه معلم ادبیات نداشتیم

ب اینکه باید هر روز با کلی مشکلات فردی ای که داره باید ۴۰ تا دانش اموز قانع کنه فک کردی؟ب اینکه هرچی ...

فکردی بقیه شغلا راحت تره؟همش همینه

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده