2789
عنوان

نصف شبی خونمون اعصاب خوردی شد اشکمو دراوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
ول کن اینارو کسی تا تجربه ربه نکنه درکت نمیکنه

تجربه کردم و طبق تجربه میگم شما غر بزن فوقش کتک میخوری خو

دادگاه نیست ک حقتو بخوای

خانواده اس خونه اس

باید سازش کنی

تحملتو بالا ببری نکه خروس جنگی باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توکه میگی تا پنج بیداری دیگه چیکار داشتی اون سر و صدا میکرد

دیشبو گفتم که بعدش ۹صبح پاشدم ک امشب بخوابم خوابم تنظیم بشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تجربه کردم و طبق تجربه میگم شما غر بزن فوقش کتک میخوری خو دادگاه نیست ک حقتو بخوای خانواده اس خونه ا ...

نصف شب از خواب بیدارت کنن پا میشی لبخند میزنی میخوابی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بگو به جهنم بگیر بخواب خودتاونام غر میزنن فضا ساکت باشه باز میخوابن

اخه دلم میسوزه واسش داداش بدی نیست این

خواهرم بی مصرفه

عزیزم فردا عذر خواهی کن

الان دوباره بحث کردیم که اون گفت خدا لعنتت کنه منم گفتم چی میخواین از جونم و ..

ب مامانت بگو گوشزد کنه شبا وقت خوابه

مامانمو اصلا محل نمیده

تجربه کردم و طبق تجربه میگم شما غر بزن فوقش کتک میخوری خو دادگاه نیست ک حقتو بخوای خانواده اس خونه ا ...

کتک؟ 😕 هرگز این اجازه رو کسی ندارم دست بهت بزنه تو خونه هرکسی سهم داره. درضمن باید شعورشون برسه طرف صبح میخواد بره کار سروصدا نکنه

من ۲۷ خواهرم ۱۶برادرم ۳۳

خونه ما پسرام ۱۷و۱۳ساله اینجور میکنن بخدا میگم بزرگ شید اینقدر عذاب ندین همو اصلا فک کن پسر یه شخصیت مهم بود وزیری وکیلی چیزی با خواهر وبرادر دشمن خونی خو نیستین مهربان تر رفتار کنید اون کوچیکتره نمیفهمه اون بزرگتره احترام داره خلاصه دست خودتون با احترام رفتار کنید

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.