2789
عنوان

چرا کسی مثل اکسم دیگه تو زندگیم پیدا نمیشههه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 28 پست
ادمی ک غیب میشه=متاهل

من کلا فکردم فیکه دیدم نه واقعا یکی از دوستاش بلاگر بود البته به من نگفته بود فقط عکسشو برام فرستاد من چند روز پیش تو اکسپلورم یهو دیدمش رفتم بهش پیام دادم فلانی رو میشناسی و عکس دوتاییشونم فرستادم براش گفت که اره و بهم گفت که مجرده و کار بارش اینه بهش گفتم پیجشو بده دیگه سین نزد

هرچند اون موقع من با دختر داییش و خواهرشم صحبت میکردم

فامیلشو گفته بود؟ اگه گفته پس میتونی پیداش کنی

اره کل اطلاعاتشو بهم گفته ولی هرکاری میکنم پیج اینستاش پیدا نمیشه ببین پیج اینستا دوستاشو پیدا کردم ولی خودشو نه اوناهم برام نمیفرستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کلا فکردم فیکه دیدم نه واقعا یکی از دوستاش بلاگر بود البته به من نگفته بود فقط عکسشو برام فرستاد ...

چ جوری حرف میزدید شمارشو داری؟چرا کات کردید

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اره کل اطلاعاتشو بهم گفته ولی هرکاری میکنم پیج اینستاش پیدا نمیشه ببین پیج اینستا دوستاشو پیدا کردم ...

فک کنم بلاکت کرده خاهر نگرد دنبالش میخاست خودش پیدات میکرد خودتو کوچیک نکن ها گور باباش چیزی ک زیاده پسر

چ جوری حرف میزدید شمارشو داری؟چرا کات کردید

اره شمارشو دارم تو روبیکا پیام میدادیم

دیگه هیچوقت بهش زنگ نزدم گفتم چه فایده الان من زنگ بزنم بازم باهم باشیم ولی اون اونور من اینوز نمیتونیم همو ببینیم بزا برم تهران بهش زنگ میزنم

سلام.

حس شما به ایشون مثل تاپیک آخر من هیت آیا؟

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اره شمارشو دارم تو روبیکا پیام میدادیم دیگه هیچوقت بهش زنگ نزدم گفتم چه فایده الان من زنگ بزنم بازم ...

خب چرا اون نمیاد؟یا مثلا پیام نمیده

بچه نیست که یه ادم عاقل و بالغه

خب چ ربطی داره میگم چرا اون نمیاد ببینتت تو بری اونو ببینی؟یکم ضایعس اونم وقتی ارتباطی ندارید و پیجشو بهت نداده

به خودش میکفتی بهتر بود تا ب دوستاش الان سوژت کردن ب خدا

واقعا این رابطه های دو روزه ارزش ندارن بشین درستو بخون پسرا الان فقط رابطه براشون مهمه و لاغیر ایشالا به وقتش ازدواج هم میکنی به دوستای پسره هم دیگه پیام نده خودتو کوچیک نکن،پسره هم فک میکنه اسمون پاره شده اون افتاده زمین

خب چ ربطی داره میگم چرا اون نمیاد ببینتت تو بری اونو ببینی؟یکم ضایعس اونم وقتی ارتباطی ندارید و پیجش ...

نه من نمیخوام برم اونم ببینن کلا میخوام برم تهران زندگی کنم