2789
دوتا نکبت نجس همدیگرو پیدا کردن حالا یه عده جو میدن خانم دوم گناهی نداره کم مونده بگن قدیسه س

کدومه تاپیکش چی گفته بود مگه

نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻

دوتا نکبت نجس همدیگرو پیدا کردن

حالا یه عده جو میدن خانم دوم گناهی نداره

کم مونده بگن قدیسه س

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کدومه تاپیکش چی گفته بود مگه

تو پربازدید ها هست

عنوانش نوشته زن دوم گناهی نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

اینقدر تاپیک اعصاب خورد کنی بود

استارترشم خودشو زده به نفهمی

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

تاپیک زن دومرو نداری زن دومه کیه

ندارم

یکی جوگیر شده

فاز اینارک برداشته که میگن نگید جن،ده به ایناییکه بخاطر پول میخوابن با همه

اینا هم شغلشونه منبع درامدشونه

هووووفتسنسمسمجسنثحثح

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

تو پربازدید ها هست عنوانش نوشته زن دوم گناهی نداره

اون منظورشو بد رسوند

گفت تعهد نداره درسته

ولی انسانیت نداره!

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

دوتا نکبت نجس همدیگرو پیدا کردن حالا یه عده جو میدن خانم دوم گناهی نداره کم مونده بگن قدیسه س

از بس زیاد شدن از هم حمایت میکنن

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

هم زنه هم مرده مقصرن

آره والا

ولی خانمای دیگه میگن زن هیچ تقصیری نداره

تاپیک زن دومرو نداری زن دومه کیه

https://ninisite.co/user/discussion/56c1e56f-814c-4e7f-b2b1-9fedf125ce0a/خنده-خانم

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈