2789
عنوان

یه عروسک ببست و چهار میلیونی خریدم مثل سگ پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 11318 بازدید | 525 پست
اولا به من گفته بود تمام سیلیکون و ریبون اصلا شبیه به عوس و فیلماش نبود حتی تو باکس هم نزاشته بود تو ...

نصف قیمت بذار دیوار شاید کسی خرید چاره ای نیست پس نمیگیره ، نصف پول برگرده باز خوبه

اولا به من گفته بود تمام سیلیکون و ریبون اصلا شبیه به عوس و فیلماش نبود حتی تو باکس هم نزاشته بود تو ...

خب عزیزم اشتباه از شما بوده خودت ۲۴ تومن دادی

فکر نکنم شکایت کنی محکوم شه طرف

حتی با وجود اینکه میگی لباسش اینطور بوده

بلاخره عروسک رو برات فرستاده و ادعا میکنه ک ۲۴ تومن ارزش داره و خود شما بهش دادی

متاهل . غلط میکنی درخواست دوستی میدی لعنت به هفت جد و آباد هر نفهمی ک درخواست بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی درس عبرت شد برات! آخه حتی حتی ازون مدلای خیلی شبیه هم نیست. کیفیت نداره.

من اگه روزی پولم زیاد بشه حاظرم ۱۰۰۰دلار بدم از پیجمریم آقایی باکیفیتشو بخرم ولی این ۱۰تومنم نمی ارزه

خب عزیزم اشتباه از شما بوده خودت ۲۴ تومن دادیفکر نکنم شکایت کنی محکوم شه طرفحتی با وجود اینکه میگی ل ...

یعنی واقعا بری بگی به خاطر این چهار تا دست و پای پلاستیکی از من ۲۴ میلیون پول گرفته هیچکاری نمیکنن وجدان خودشون چی میگه

گذاشتم فقط مزاحم میشن تهران هم گذاشتم

ططبیعیه توی آگهی های دیوار

هر آگهی ای بزاری عده ای مزاحم میشن

نردبان و اینا هم بگیر باید صبور باشی

متاهل . غلط میکنی درخواست دوستی میدی لعنت به هفت جد و آباد هر نفهمی ک درخواست بده

من اگه روزی پولم زیاد بشه حاظرم ۱۰۰۰دلار بدم از پیجمریم آقایی باکیفیتشو بخرم ولی این ۱۰تومنم نمی ارز ...

منم خواستم از همون بخرم ولی هرچی بهش دایرکت دادم و پیگیر شدم جواب نداد چند ماهم صبر کردم اون خیلی کاراش طبیعی و تمیز تره