2789
عنوان

دور چشم نامبوزین

21 بازدید | 7 پست

بچها از وقتی استفادش میکنم با اینکه رو تیرگی خیلی خوب نتیجه میده اما چشمام خشک و خسته میشه طول روز انگار پشت مانیتور بودم کسی همچین تجربه ای داره؟

دور چشم لافارر اینکارو باهام کرد چشمام مثل زامبی شده بود

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شماهم چشماتون خشک میشد؟لافارر هم رتینول داشت؟فک میکنم بخاطر ترکیبات رتینول باشه

خشکی چشمامو بدتر کرد

میسوخت

با وجودی که نزدیک چشم نمیزدم تموم چشمم قرمز میشد

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

ممنون عزیزم پس طبیعیه تو دور چشما

فدات

دکتر ژیلا میزنم این چیزا رو نداره

احتمالا این دوتا ترکیبات مشابه دارن

الان سرچ کردم جقتشون کافعین دارن حتما ازونه

احتمالا