2789

تازه ریسک خیلی از بیماری ها تو زنای قدبلند بیشتره. جذابیت زنای قدبلند برای مردها خیلی کمتره.زایمان هم براشون سخت تره من نمیدونم چرا خانمای قد کوتاه دوست دارن بلند تر باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا عزیزم کی اینو گفته ؟؟؟؟؟

هم قد بلند جذابه هم کوتاه

خودت ناراضی نچسبون به ماها

لیاقت قد بلندو نداری آخه

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃 لطفااااااااااا تلوخدااا

والا نمیدونم اینارو از کجات در اوردی

از قدیم قد بلند چه برای مرد چه برای زن یک امتیاز بوده

نمیگم قد کوتاه بده

ولی قد بلند نعمته

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

وقتی قدت کوتاهه :

منم قدم کوتاهه ولی حرف بی منطق نمیزنم مثل استارتر

خب حقیقت اینکه زیباست قد بلند برا زن

مخصوصا برای زن یک جذابیت خاص تری داره

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

مرسی که ترورمون کردی

کاش برای بیانات علمیت هم یک منبع موثق (غیر از گوگل) میاوردی میرفتیم مطالعه میکردیم

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

والا من خودم قدکوتاهم

ولی چه چیزایی میگیدااا

خداوکیلی اینارو از کجاتون درمیارید؟🥴

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

به نظرم آدم کوتاه نباشه

و خیلی بلندم نباشه مثلا زیر ۱۶۶ نباشهبالای ۱۷۰ برای زن من نمیپسندم

سلیقه ای هست شاید واقعا یکی مثله من قدبلندم خوشش نیاد همونطور ک قد کوتاهم جالب نیس براش

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱