2789
عنوان

هواپز یا سرخ کن بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب !!! میشه بپرسم مال شما مارکس چیه؟

eurolux

چندماه پیش گرفتم برا جهیزیمه تقریبا جدید ترین مدل بود سه طبقه داره و کلی کارایی ک من هنوز همیناشو استفاده کردم هم دستی تنظیم میشه هم برنامه دارع

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

euroluxچندماه پیش گرفتم برا جهیزیمه تقریبا جدید ترین مدل بود سه طبقه داره و کلی کارایی ک من هنوز همی ...

مباااارکه انشالله خوشبخت بشی عزیزم زمان ما اینا نبود ما فقط قابلمه و ماهیتابه خریدیم 😅

مباااارکه انشالله خوشبخت بشی عزیزم زمان ما اینا نبود ما فقط قابلمه و ماهیتابه خریدیم 😅

الهی عزیزم اشکال نداره ب جاش دلتون خوش بود حداقل والا الان با این گرونیا و این اوضاع ...

کاش همه چیز همون مثل قدیم بود اما دلمون خوش بود

الهی عزیزم اشکال نداره ب جاش دلتون خوش بود حداقل والا الان با این گرونیا و این اوضاع ...کاش همه چیز ...

انشالله دلخوشی هم میاد نگران نباش از زندگیت لذت ببر از سلامتیت جوونیت.... کلی چیزای خوب هست واسه شکرگزاری

انشالله دلخوشی هم میاد نگران نباش از زندگیت لذت ببر از سلامتیت جوونیت.... کلی چیزای خوب هست واسه شکر ...

ناشکرنیستم میگم کاش بشه ب ارزوهامون برسیم