2789
مهریه هرکس به خودش و همسرش ربط داره دلیلی نداره کسی از کسی بدش بیاد

من جاریم نزدیک بود با شیطنتش بخاطر مهریه یا ازدواج منو به هم بزنه یا مهریه منو هم اندازه خودش بزنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاریم نزدیک بود با شیطنتش بخاطر مهریه یا ازدواج منو به هم بزنه یا مهریه منو هم اندازه خودش بزنن.

نمیذاشتی بفهمه

مهریه ی منو هیچکس نمیدونه

حتی نمیدونن شروط ازدواج رو کامل دارم

به کسی چه این مسائل که حق دونستن داشته باشن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیذاشتی بفهمه مهریه ی منو هیچکس نمیدونه حتی نمیدونن شروط ازدواج رو کامل دارمبه کسی چه این مسائل که ...

دیگه اشتباهی بود که کردم ولی آخرش از روی لجبازی شوهرمو راضی کردم ۳۸۲ تا بزنه

داشتن شروط ضمن عقد توی زندگی مشترک بهت حس قدرتی میده یا نه؟

شوهرم بهم گفت اگه میخوای بهت میدم

دیگه اشتباهی بود که کردم ولی آخرش از روی لجبازی شوهرمو راضی کردم ۳۸۲ تا بزنه داشتن شروط ضمن عقد توی ...

تا حالا به چشم ابزار و ابراز قدرت بهش نگاه نکردم راستش

پشت گرمی و دلگرمی هست

اما خب ارتباطم با همسرم جوری نیست که نیاز به قدرت نمایی و زور داشته باشم 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩