2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا باید از جاریش بدش بیاد؟مگه وقتی مهریه اونو مینوشتن جاری نظر داد؟

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

به هم دیگه ربطی ندارن

جاری اول زمان خودش باید حرفشو میزد مهریه شو هر چقدر که میخواست تعیین میکرد

نمیتونه واسه عروس جدید دخالت کنه

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

بستگی داره به اخلاق و طرز فکرش

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

مهریه هرکس به خودش و همسرش ربط داره

دلیلی نداره کسی از کسی بدش بیاد

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بخاطر فرق گذاشتن ناراحت میشه اما اگر ملکه ذهنش باشه خیلی اذیت میشه

من قبل نامزدی درنظر داشتم مهریه م ۱۱۴باشه

یبار توی مهمونی و صحبتای صمیمانه جاریمو دیدم و گفتم تو چطور قبول کردی با مهریه ۱۴ تا ازدواج کنی و بخاطر تو احتمالا همینکارو هم با من میکنن.

گفت من شوهرم برام مهم بود و مهریه برام مهم نبود.

بعد همونشب به شوهرم گفته بود این دختر خوبیه ولی من هیچ عشقی توی چشماش ندیدم این هنوز نیومده مهریه براش مهم بوده و من اگه بچه دار نشم برای شوهرم زن میگیرم.

از لج حرف اون دختر شوهرمو راضی کردم برام ۳۸۲تا بذاره.