2789

بیایدخودم اول بگم داستاناش توتاپیکام هس عاشق یکی شدم زن طلاق داده بود حدودده سالی میشد طلاقش داده بود. اولاش عالی ماه بخاطرم ۶۰۰ ۷۰۰کیلومترهرماه میکوبیدمیومددیدنم من مجرد

۶ ۷ ماه باهم بودیم یهو دم عیدپدرش باماشین( اکس مکس هرچی اسمش میزارید(دسش بودتصادف میکنه همین بهونه میشه سرد میشه ک خانواده ش مخالفن نمیشه همونبینیم فلان

درصورتیکه همیشه میگفت هرجورباشه خانوادم راضی میکنم

اینم بگم پسردایی مادزم میشد.و میگفت هرجورشده ازدواج میکنیم درصورتی ک زر میزد زررررر

ما غرب کشور و اون خونش تهران.بخاطرش کاری کردم خونمون بره تهران و رفت و راضیم خداروشکر ک رفت و منم اونجامشغ ل شدم هستیدادامه ش بگم

خدایاشکرت...❤️

هربارمیگفتم بیا ببینمت نمیومد بهونه میاورد ..خونمون رفت تهران ی ی ۵۰۰مترباخونشون فاصله داشتیم ازسرکاربرمیگشتم توخیابون بودم یاهرجامیگفتم فقط۲دقیقه ببینمت همش بهونه منم یبارشانسی بعدچن هفته پیامش دادم بیاببینمت شب بود و اومد بالباس توخونه رفتم

خدایاشکرت...❤️

اقارفتم منم الکی میخاستم دس پیش بگیرم ک خبرایه الکی گفتم حلال کن شایدنبینمت و گفت حلالی فلان چرت پرتاچیه ..مثلامیخاستم دلش راضی شه اوکی شیم باز...اقا عروسی دعوت شدیم توشهرمون فامیل مشترک منم میدونستم خانواده اینام اونجان حسابی ب خودم رسیدم ترکوندمممممممم

خدایاشکرت...❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتم مادرش ایناهستن میبینن راضی میشن..حالامن خرفک میکردم خانواده ش مخالفن ز هی خیال باطل خانواده بهونه بودخودش دختربازقهاربود..اقا توعروسی مادرش اومدبوسم کرد و شماره م گرفت کلی برام ذوق کرد..عروسی وسطاش ی پسره هی نگام میکردمنم دلم پیش عن اقابود محل نمیدادم

خدایاشکرت...❤️

گذشت خلاصه این پسر ک الان شوهرمه صداش خرو پف اتاقو برداشته..ازمن خوشش اومد و ب برادرداماد ک میسدپسردایم میگه و من هی مقاومت ن ازدواج ن فلان ولی عاشق شدم ..شوهرم تک پسره

خیلی خیلی ازهرلخاظ ازون عن سر عالی همه جوره خداروشکر اون عن قسمتم نشد..حین اینکه خونمون تهران بود شوهرم شهرستان هرماه بخاطرم میومددیدنم کلی ذوق برارسیدن داشت اونوقت اون عفریته همش بهانه

خدایاشکرت...❤️

چقدر خوب شد که تهش اینطور شد

خوشبخت و مانا باشید❤️🌸

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

چقدر خوب شد که تهش اینطور شدخوشبخت و مانا باشید❤️🌸

دورت بگردم ممنونم..اون هنوز ب دختربازیش مشغوله

خداروشکرمیکنم نشد

بارهامچش خیانت گرفتم ی روزقبل تولدش مچش گرفتم ازبس خربودم براش موبایلم گرفتم متولد۶۵بودمن ۷۵ نمیدونم چرا اینجور کردم شایدهمه ایناقسمت و حکمت بوده

خدایاشکرت...❤️

گذشت خلاصه این پسر ک الان شوهرمه صداش خرو پف اتاقو برداشته..ازمن خوشش اومد و ب برادرداماد ک میسدپسرد ...

از قدیم گفتن زن مرده رو زن بده زن طلاق داده رو ان.البته ببخشید ضرب امثل یکم بی ادبی بود

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
دورت بگردم ممنونم..اون هنوز ب دختربازیش مشغولهخداروشکرمیکنم نشدبارهامچش خیانت گرفتم ی روزقبل تولدش م ...

قطعا حکمت خدا پشتش بوده

شکر

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)