2789
عنوان

مشکل خرید بسته همراه اول

38 بازدید | 6 پست

سلام کسی راجب این مسأله چیزی میدونه وقتی میخوای تو همراه اول به بسته اینترنت شبانه مثلاً دوازده گیگابایت از 6صبح تا 12ظهر بخری من دانلود شبانه سنگین دارم میخوام ده تا مثلاً بخرم دیگه وب کنم دانلود میان دومی بخرم میگه در حال حاضر یکی فعال داری و نمیشه دوتا از به بسته خرید

این مشکل نیست خب قانونش همینه

چرا صبر نمیکنی بسته تموم بشه بعد دوباره فعالش کنی؟

یه صلوات برای مادرم بفرستی ممنون میشم 🖤🫂 اگه فرستادی لایک کن منم صلوات بفرستم به نیت تو 🙏

این مشکل نیست خب قانونش همینه چرا صبر نمیکنی بسته تموم بشه بعد دوباره فعالش کنی؟

حجم دانلود شبانه تا 500گیگ هم میره گوشی وصل میکنم به کامپیوتر و 550گیگ شارژش میکنم و میخوابم تا 12ظهر دیگه دانلود بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حجم دانلود شبانه تا 500گیگ هم میره گوشی وصل میکنم به کامپیوتر و 550گیگ شارژش میکنم و میخوابم تا 12ظه ...

خب یه بسته ی دیگه بزن که اگه تموم شد با اون ادامه دانلود رو بره

چون فکر نکنم اصلا بشه یه بسته رو چندتا ازش بخری

همراه اول یه بسته ماهانه هم داره اسمش همه چیز تمامه شامل مکالمه و اینترنت و تماسه برا هر خطی هم یه قیمت داره مثلا برا خط من میزنه ۲۴۵ هزار

کُد : ستاره ۱۰۰۰ ستاره ۲۲ مربع هست

البته نمیدونم تا چند گیگ مصرف داره

یه صلوات برای مادرم بفرستی ممنون میشم 🖤🫂 اگه فرستادی لایک کن منم صلوات بفرستم به نیت تو 🙏

خب یه بسته ی دیگه بزن که اگه تموم شد با اون ادامه دانلود رو بره چون فکر نکنم اصلا بشه یه بسته رو چند ...

قرار باشه تا صبح بیدار باشم به فنا میرم ولی اون حرفا که میگی تموم شد فعال کن هم بد نیست اما باز میخواد هر شب بیدار باشی بعد خوابم وسطش تموم میشه صبح پاشدم ببینم تا تموم شده 20گیگش دانلود شده

قرار باشه تا صبح بیدار باشم به فنا میرم ولی اون حرفا که میگی تموم شد فعال کن هم بد نیست اما باز میخو ...

نه ببین همزمان نمیشه چندتا بسته شبیه به هم بخری ، ولی میشه متفاوت بخری مثلا یدونه شبانه بگیری یدونه ماهانه یدونه چند ساعتی ،

میتونی هم به اپراتور همراه اول فردا زنگ بزنی شرایطو حتما پیشنهاد دارن

قرار باشه تا صبح بیدار باشم به فنا میرم ولی اون حرفا که میگی تموم شد فعال کن هم بد نیست اما باز میخو ...

اما خب دیگه بسته های با گیگ بالا پیشنهاد بدن گرونن