2789
عنوان

زندگیم رو هواست

101 بازدید | 8 پست

چهار ساله ازدواج کردم ۹ ماهه رفتیم خونه خودمون

همسرم محل کارش ۱۱ ساعت با خونمون فاصله داره ۱۵ روز یه با میاد خونه ۱۵ روز میمونه

خانوادش یه شهر دیگه آن با خونه ما ۸ ساعت فاصله داره

هر دو ماه یه بار میریم خونشون میمونیم دو هفته ای

خانواده همسرم هیچ ارزشی برام قائل نیستن خیلی بی احترامی میکنن همش باهام تو قیافن وقتی له همسرم میگممیگا دشمن تراشی نکن برا خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت برمیگردم خونمون خال روحیم چند روزی بده

چیکار کنم دیگه نرم خونشون

نمیدونم چیکار کنم

شوهرمم که کلا هیچوقت نیس همیشه خونه پدرمم

اصلا انگار ازدواج نکردم

این چه زندگی که من دارم

😭

2 هفته چخبره عزیزم نهایت یک هفته کافیه جایی زیاد بمونی بی ارزش میشی

شوهرم میگه دلم برا پدر مادرم تنگ شده باید زیاد بمونیم

تازه از اون دو هفته ۱۰ روزشو میریم خونه مادربزرگ شوهرم میمونیم

من خیلی بد بختم

شوهرم میگه دلم برا پدر مادرم تنگ شده باید زیاد بمونیم تازه از اون دو هفته ۱۰ روزشو میریم خونه مادربز ...

پس چاره ای نیست

مثل خودشون رفتار کن صحبت نکن باهاشون خودتو با گوشی و تلویزون و غیره سرگرم کن

در حد خودت کمک کن نه زیاد نه کم

دیگه پیش همسرتم اعتراض نکن چون اونکه توجه نمیکنه فقط شما خودتو از چشمش میندازی

شما اول از شرایط همسرت خبر داشتی پس اگه زندگیتو دوست داری باید مدارا کنی

اگرم به تو بی احترامی میشه تو میتونی نری مجبور که نیستی به همسرت بگو خودت دو سه روز برو بعد برگرد دلیلشم همینو بگو که بهم احترام نمیذارن ارزشم میاد پایین بعد وقتی میری تا دو هفته میمونید طبیعیه دیگه دلزده میشن اون که پسرشونه چیزی نمیگن ولی حدس میزنم به خاطر زیاد موندنتونه اینجوری میکنن

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

چون دانشگاه میرم شهر خیلی کوچیکیم هست نمیتونم زندگی کنم اونجا

زندگی مشترکت مهم تره یا شهر کوچیک بودن؟دیگه ازدواج کردی حالا تو ظاهر و میبینی خیلیییییییییییییی خیلی ببخشید ولی اینکه مرد جای دیگه تنها باشه و سرکار اونم تو این شرایط و آسانی دسترسی به همه چیز هم جالب نیست

کنار همسرت باش دوستانه بهت میگم حالا کاری به این ندارم جایی زیاد میمونی چی میگن یا خودت خسته شدی

ولی دیگه یه زندگی مشترکی شروع شده و باید کنار هم باشید دور بودن خیلی چیزا به دنبال داره