2789

سلام شبتون بخیر بچهها

من دانشجو ام میخوام لپ تاپ بخرم بعد ۲۰ سال زندگی ، خیلی نیاز دارم به لپ تاپ ، کلا ۲۰ تومن پول دارم هرجا میرم میگن نمیدیم باید ۵۰ تومن پیش پرداخت داشته باشی ، کسی وام کالا گرفته اینجا؟ این تکنوپی و دیجی پی و اینا منظورمه... توروخدا اگه تو تهران جاییو میشناسید قسطی با شرایط خوب لپ تاپ بدن بهم بگید💋 دعاتون میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من وام دیجی پی گرفتم ولی با توجه به خریدم بیست میلیون داد برای هر وامی شرایطش نوشته

بله ولی رفتم نگاه کردم سایتاشونو باید اشتراک بخری امیتسیت و کهربا و مرجان و این چرتوپرتا💔 برای وام ۱۰۰ تومنی باید ۲۰ تومن اشتراک بخری

اره من از دیجی پی گرفتم خیلی خوبه فقط یه دونه چک یا سفته میخواد البته الان نمیدونم میده یا نه

عزیزم شما چقدر گرفتین؟ اشتراک هم خریدید؟ قسطاش چقدر افتاد براتون ببخشید خیلی سوال پرسیدم

عزیزم شما چقدر گرفتین؟ اشتراک هم خریدید؟ قسطاش چقدر افتاد براتون ببخشید خیلی سوال پرسیدم

من پنجاه گرفتم

بله خریدم سه سال پیش قسطاش حدود پنج تومن

با سودش و خرید اشتراک میشد مثل وام بانکی ولی دردسرش کمتر ضامن و دوندگی نداره

یه لپ تاپ دست دو تمیز پیدا کن

پولم کمه هرجا رفتم گفتن باید حداقل ۵۰ تومن داشته باشی بتونی بخری بعد بهم گفتن اگه قصدت واقعاً خریده تا آخر این ماه بخر چون ماه دیگه رو هرلپ تاپ ۵ تومن میاد روش