بعد سقط حال روحیم خوب نبود بالای خونه مادرشوهر اینامم.این مدت هرچی گفته بودن و نگفته بودن آزارم میداد به شوهرم گفتم. شنیدم باخواهرش درمیون گذاشته و حق به اونا داده بعد امشبم یچیزی گفتم تو عصبانیت اونم یچیزی گفت دلم بد جور شکست مثلا من گفتم بحاطر اخلاق بد خواهرت ازدواج نمیکمه اونم گف اگ من نبودم تو ازدواج نمیکردی وگرنه چ مجبور بودم تو اون شرایط ازدواج کنم . درصورتیکه من خواستگاردیگ داشتم ولی دلم پیش شوهرم بود.خیلی شکستم من خیلی تحمل میکردم این دیگه سخته..چ کارکنم ادب بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
محل نده توجه نکن حساس نشو ی کم زمان بده فاصله بگیر کلنجار نرو جواب نده بلکه تلنگر بخوره بخودش بیاد
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
قهر نکن سرسنگین باش نخند محبت نکن حرفای عاشقونه نزن تا یکی دوروز
اگه چیزی گفت با ارامش بگو حرفاش ناراحتت کرده و بگو که من آزار دیدم اما تو حق رو به ناحق دادی و..
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیرم چی کار به دلیل ازدواج نکردن خواهرش داری؟ سقط کردی هورمونات احتمالا بهم ریخته به فکر حال خوب خودت و شوهرت باش... این حرفهای خاله زنکی فقط. خودتو پیش همه خراب می کنه...
همیشه سعی میکردم اگ چیزی آزارم میداد باحرف زدن حلش کنم. بچم رو تو26هفته از دست دادم برا دوتامون سخت بود.برای من که نه خواهر دارم نه مادر سخت تربود واقعا دیونه شدم.تنها بودم تنهاترشدم. تحمل یک کلمه خانواده همسرم نموده. از یه طرف نمیخوام به همسرم آسیب بزنم دوسش دارم.از یه طرف حس میکنم طرف اوناس شاید حداقل به ظاهر
همیشه سعی میکردم اگ چیزی آزارم میداد باحرف زدن حلش کنم. بچم رو تو26هفته از دست دادم برا دوتامون سخت ...
خوب با این طرز حرف زدنت همه چیزو بدتر می کنی.... دختر سیاست داشته باش... به فکر سلامتیت و سر پاشدنت باش حالا دنیا که آخر نشده دختر حتما مصلحتی بوده بلاخره خواست خدا نبوده حالا دوباره باردار میشی... زبون خوب مار رو از سوراخ میکشه بیرون... زبون خوب برکت میاره به زندگی... امتحان کن یک مدت برا شوهرت مهربونی و محبت کن و زبون بریز و با زبونت آزارش نده
عزیرم چی کار به دلیل ازدواج نکردن خواهرش داری؟ سقط کردی هورمونات احتمالا بهم ریخته به فکر حال خوب خو ...
میگم اونا قبلش تیکه و متلک زیاد بارم میکردن منم اونا تو دلم بود به شوهرم گفتم کلا الکی من نگفتم اخلاقشون بد بود تحمل میکردم الان به قول تو بخاطر هورمونام تحملم کم شده