2789
عنوان

نمیشه من دهن گشادم ببندم

1 بازدید | 20 پست

و جلومادرشوهرم هرچیزی نگم خیلی ماهه خیلی خوبه تو ی ساختمونیم اما منه احمق هرچیزی میشه بهش میگم ی انلاین شاپ قراره بزنم بهش گفتم چ قیمتن میخام چقدبدم چقدخرم🤐

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این به بعد حواستو جمع کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

🤦♀️منم اینطوریم بدبختانهطرف پدرکشتگی داشته باشم ۱ دقیقه بعدش بهم لبخند بزنه باهاش اوکی میشم و حرفام ...

منم بایدترک کنم وگرنه کاردس خودم میدم🤣حالاخودش ادم باسیاستیه.

خدایاشکرت...❤️

منم اصلا کنترلی ندارن همیشه سوء تفاهم و حرف واسم پیش میاد

ن من خدایی دعوااینازاه ننداختم اما مث احمقای خودشیفته مثلشوناااا..همه چی میگم اممممم تو کله م✋️

خدایاشکرت...❤️

ن من خدایی دعوااینازاه ننداختم اما مث احمقای خودشیفته مثلشوناااا..همه چی میگم اممممم تو کله م✋️

نه من اصلا دعوا راه نمیندازم حتی حرف بحث دار هم نمیزنم هرچی بوده از فتنه های فامیل بوده و جوابشوند مودبانه دادم و ناراحت شدن

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

باریکلاهمیشه ازخودت دفاع کن عالیه

اره حرفمو خیلی مودبانه میگم ولی واسم حرف دراوردن و طرد شدم و پرو و بی ادب شناختنم چون میگن فحش و تیکه و بد بیراه و کنایه و بی احترامی میکنیم جون بزرگتریم باید خفه شی تازه اونم بی دلیل چرت و پرت میگن

اقایون درخواست دوستی ندن 💩