2789
اصلا بفهمم پسره پول نداره یا موقغیتی نداره که بکشم بالا خدافظی میکنم🤦🏼♀️

خب این خیلی خوبه که منطقش همینه

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب شما ها برای چی میزین سمت آدما

برای خیلی چیزا.برای اینکه بتونم عشق بدم و عشق بگیرم.برای اینکه در تعامل باشیم و رفع نیاز دو طرفه باشه.نه که من فقط برای منفعت خودم برم.مثلا ۴ تا گره از کار طرف باز میکنم موقع گرفتاری هم اون به درد میخوره.برای اینکه ۴ تا چیز یاد بگیرم و ۴ تا چیز یاد بدم.و خیلی چیزای دیگه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

اصلا بفهمم پسره پول نداره یا موقغیتی نداره که بکشم بالا خدافظی میکنم🤦🏼♀️

چقدر مادی نگر🥲

من اگر عشق رو دریافت کنم یار غار طرف میشم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

عزیزم میدونم مریضم مشکل دارم بابام به چشم بانک نیگا میکنم 🤦🏼♀️🤦🏼♀️

واقعا میگی یا ما رو سرکار گذاشتی؟😂

نه به خدا سر ماشین خزیدن باهاش سه ماه قهرم

ای خدااا😬خودتو اصلاح کن خواهرم

بنظر من کلااا آدما رو تا جایی که میتونی تاثیرشون رو از زندگیت حذف کن و فقط خودت باش و خودت

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم