2789
عنوان

چرا همه بهم کم محلی میکنن علتش چیه همگی بیاین خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 41 پست
نمیشه اخه یه نفر واسم اهمیت نداشته باشه دونفر اینجوری باشهمگه میشه همه اینطوری کنن اخهخیلی دارم اذیت ...

شاید اشتباه فکر میکنی ،

شایدم خیلی ساکتی و نمیتونی بحث رو پیش ببری ، باید اطلاعات عمومیت خوب و به روز باشه ، اهل فان و خنده باشی به موقعش جدی باشی ، یا مثلا خیلی ادم جدی ای هستی ، متاسفانه بیشتریا عاشق بحثهای خاله زنکی هستن حتی مردها ، باید یه کم بحثای خاله زنکی بکنی حاشیه ای ، مثلا همین کانال چهار رو ببین کاملا علمی و نابه ولی هیچکی نگاه نمیکنه برنامه های خاله زنکی طرفدار زیاد دارن ، اونجوری باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکر میکنی علتش چیه؟یعنی گوشت تلخیم؟

واقعا نمیدونم

با اینکه همیشه برای همه خوب میخوام،حاشیه ندارم،پشت سر کسی حرف نمیزنم و....

ولی میبینم آدمایی که بد دل و پر از حاشیه هستن و پشت سر همه حرف میزنن همیشه محبوب ترن

شاید اشتباه فکر میکنی ، شایدم خیلی ساکتی و نمیتونی بحث رو پیش ببری ، باید اطلاعات عمومیت خوب و به رو ...

راستش اره خیلی ارومم و درونگرام

ولی خیلیا هستن شخصیت ارومی دارن ولی دورشون هم شلوغه اینطور نیست؟

واقعا نمیدونمبا اینکه همیشه برای همه خوب میخوام،حاشیه ندارم،پشت سر کسی حرف نمیزنم و....ولی میبینم آد ...

منم اینجوریم

دستمم نمک نداره به هرکی خوبی میکنم تهش میرینه بهم

آها خب فدات یکار دیگه کم یمدت افراد دورت عوض کن سعی کن رفیقای جدید پیدا کنی ببین اونا رفتارشون چجوری ...

۲۰ و خورده ای سالمه

تو دبیرستان تو دانشگاه محل کار همیشه این اتفاق افتاده

راستش اره خیلی ارومم و درونگرامولی خیلیا هستن شخصیت ارومی دارن ولی دورشون هم شلوغه اینطور نیست؟

نه واقعا اینطور نیست ، برای اینکه دورت آدم جمع باشه یا باید خیلی پولدار باشی یا خیلی خوشگل باشی یا خدمات بدی یا اینکه خاله زنک و حاشیه ای باشی