2789
عنوان

انگلیسی یا چه لهجه ای

1 بازدید | 14 پست

میخوام برم یاد بگیرم خود انگلیسی بلدم لهجه میخوام کار کنم خودم امریکن خیلی دوست دارم ولی همه میگن بریتیتش خوبه شیکه انگار امریکن خیلی الکی یا راحته

یک معلمی میشناسم امرکین عالی داره با تمام اصطلاحات ولی دوستان میگن بریتیش خوبه

من امریکن بلدم بچمم ۷ سالشه کاملا امریکن حرف میزنه

بابا میشه کمی جدی باشی

اینهمه تاپیک بهداشت چیه میزنی

مگه نمیدونی مردم ما فضانورد ناسا هم باشی میگن برو بده رشته ات فقط دندان پزشکی

برای خودت گفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من آمریکن جذاب تره بریتیش کمی رو اعصابمه🙁

دقیقا برای منم

بعد اینایی که توی ایران فاز بریتیش هستن خیلی زشت و فیک حرف میزنن کلا بریتیش فیک خیلی زشته باید حتما خودت بریتانیایی باشی یا ده سال اونجا زندگی کنی

دقیقا برای منمبعد اینایی که توی ایران فاز بریتیش هستن خیلی زشت و فیک حرف میزنن کلا بریتیش فیک خیلی ز ...

آره بعد اینکه امریکن کاربردی تره انگار نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

آره بعد اینکه امریکن کاربردی تره انگار نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

اره خب بریتانیا همش اندازه یک ایالت امریکا نیست بعد بریتانیا توش انواع لهجه هست اینایی که زور میزنن بریتیش حرف بژنن تهش فقط یک نسخه فیک هست

اون ایرلند و اسکاتلند هم هر کدوم باز لهجه خودشونن که خیلی با بریتیش فرق داره

من با بریتیش حرف میزنم

سلیقه ایه از نظر من بریتیش قشنگ تره

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خب آره سلیقه ای هست من امریکن دوست دارم ولی احساس میکنم بقیه فکر میکنن بریتیش یعنی باسوادتر

نه ربطی به سواد نداره همینکه ادم بدون غلط و با تلفظ درست صحبت کنه یعنی باسواده حالا با هر لهجه ای

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)