2789
عنوان

مادرشوهررررر😡

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 31 پست
حسود😂

نه بخدا حسود نیستم 😂یکم زورم رفت به من گفت ندارم برا اون درجا زد گفت بازم فردا میدم بهت 😐منم گفتم لاقل پول خودم بده از من میگیری میدی به این و اون 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مثل من پررویی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

میداد حالا فرار نمیکرد

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

😂😂اینجوری بهتره😂

حسادت نکن ولی اجازه نده ازت سواستفاده بشه.من اجازه ندادم اونقدر شوهرم را باخنده و شوخی دور زدم میگه از بانگ وام بگیرم راحتر از اینه ازت پول قرض بگیرم هست

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

کار خیلی خوبی کردی با مدرشوهر باید از این رفتارا کرد اونم مادرشوهرای موذی

بالاخره یکی درکم کرد 😂بخداااا شوهرم مثلا به من پول بده فورا میگه پول فلان کس رو ندادی قرعه میدی 😐

اصلا رو مخه از حرص گلوم درد گرفته شوهرمم خیلی پررو شده فردا من بهش میفهمونم 😐

بالاخره یکی درکم کرد 😂بخداااا شوهرم مثلا به من پول بده فورا میگه پول فلان کس رو ندادی قرعه میدی 😐ا ...

میدونی چیه باید حق مادرشوهرو کف دستش گذاشت تا دیگه خود شیرین بازی در نیاره شوهرت باید طرف تورو فقط بگیره

یعنی اگر کمکی کنن باید پول بگیرن؟

ارهههههه مثلا میاد یکم کمک اگه شوهرم نده بهش قهر میکنه من از فردا نمیام برم برا فلانکس کمک کنم اینقدر میده یکم فروشندگیش خوبه شوهرم میگه بیا کمک اینم میاذ پول نده دعوا راه میندازه منم حرص میخورم اول زندگی باید جم کنیم این ممیذاره پول نمونده که از شوهرم نکیره 😐

میدونی چیه باید حق مادرشوهرو کف دستش گذاشت تا دیگه خود شیرین بازی در نیاره شوهرت باید طرف تورو فقط ب ...

فقط منتظرم عروسیم بشه الان نامزدم کاری نمیشه مرد چون نامزدم بالاخره با اون تو به خونس بعد عروسی من میدونم چیکار کنم مادرشوهر هر چقدرم خوب باشه بازم مادرشوهر

مثلا شوهرم بهم ارایش میخره گریع میکنه که چرا به من یه دونه مداد نخریذی 😐