2789
عنوان

اختلاف سنی

114 بازدید | 35 پست

بچها از یه نفر خیلی خوشم اومده اونم یخورده خوشش اومده ولی من خیلی بیشتر من ۲۱ سالمه اون ۳۸سالشه خیلی جوونه اصلا بهش نمیاد نظرتون راجب این اختلاف سنی چیه میشه نظرتون بدونم

بعد اینکه بنظرتون چجوری جذبش کنمم؟

زیاد

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با شوهرم ۱۳سال اختلاف سنی داریم ولی دیگه نهایتشه فک کنم .خودم پشیمون نبستم ولی الان موهاش داره سف ...

جدی اون از شما خوشش اومد اول؟ بعد مثلا چجوری از لحاظ ذوق داشتن اینا بهش بگی بیا بریم بگردیم یا نمیدونم فلان کار کنیم انجام میده؟

جدی اون از شما خوشش اومد اول؟ بعد مثلا چجوری از لحاظ ذوق داشتن اینا بهش بگی بیا بریم بگردیم یا نمیدو ...

اره اون خودش پسندیده بود منو.صورتش نشون نمیده سنشو ولی خیلی خوشگله😅از لحاظ قیافه از من سرتره.اون از من با ذوق تره واسه همه چی .هیجانی تر رفتار میکنه مثل بچه ها.برعکس من