2789

من تحت درمان روان پزشک بودم یک سال ولی دیگه خانوادم راضی نمیشن منو ببرن دکتر چون باز بدتر شدم یه مدت خوبم یه مدت بد

قرص الانزاپین ارپیپرازول الوینتا مصرف میکنم شبا که دوزشو خودم کم کردم روانشناسمم بیخیالم شده یک ساله دارم میرم پیشش

مثلا میگید خود ادم باید بخواد تا خوب شه خب ادم حسابی من امشب بیرون بودم مث دیوونه ها بیتاب اتاقم و تختم بودم بیحال بودم همش دلم میخواد بخابم این قرصای عصاب یه مدت خوب میکنن بعد اثرش میره من دچار بیماری خودازاری افسردگی شیدایی دوقطبی بودم همراه اضطراب و اختلال پوست کنی

دکترا همه زورشونو زدن و خوب نشدم سرکار هم حالم بد میشد اومدم بیرون سه بار بستری شدم به روان شناسم گفتم تو ایام قبل پریود افکارخودکشیم برمیگرده گف عادیه:/اسکل پلشت البته الان دوره پریودم تموم شده

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

عزیزم اهل نماز و روزه هستی؟

خانه بهداشت همه محل ها بری روان شناس و روان پزشک رایگان دارن نمیدونم به عمومخدمت میکنن یا فقط مادران ک نوزاد دارن شماره خانه بهداشت محلتون رو پیدا کن زنگ بزن بپرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: