2789
عنوان

کلینیک یا سالن زیبایی

34 بازدید | 13 پست

سلام خانومای زیبا. من دوبار ژل لب زدم الان میخام برم فیلر چونه بزنم واسه اولین بار کسیم باهام موافق نیست فیلر چونه بزنم برا همین میخام قایمکی برم یه کلینیک هست ۱۸۰۰ میگیرن بعد یه خانومی تبلیغش و یه پیج گذاشته بود که فیلر و تخفیف گذاشته ۹۵۰ ۹۰۰ بعد من الان دودلم میگم برم پیش این خانومه که ۹۰۰ میگیره هم لبمو تمدید کنم هم چونه امو بزنم یا نه برم کلینیک ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه به هیچ عنوان ارایشگاه نرو مگه تزریق کار ارایشگره به خاطر پول این کارو نکن

بهش پیام دادم گفتم سالن زیبایی ؟ گفت مدرک بهیاری دارم پیراپزشکی اینا خیالتون راحت نمونه کاراشم دیدم بد نیست بازم دو دلم

خودش که میگفت پیراپزشکیه و مدرک بهیاری داره نمونه کاراشم دیدم بدک نبود بازم شک دارم

من خودم آرایشگاه زدم ولی خطر نکروز و نمیدونستم اون موقع ولی الان هرچقدر هم که کارش خوب باشه ترسیدم تو آرایشگاه فیلر بزنم

بهش پیام دادم گفتم سالن زیبایی ؟ گفت مدرک بهیاری دارم پیراپزشکی اینا خیالتون راحت نمونه کاراشم دیدم ...

بهیاری ؟ کمک پرستار میتونه ژل تزریق کنه ؟ چند سال دیگه صورتت ی چیزی بشه پاسخگو نیست

من توصیمو کردم حالا دوست داری برو

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

بهیاری ؟ کمک پرستار میتونه ژل تزریق کنه ؟ چند سال دیگه صورتت ی چیزی بشه پاسخگو نیست من توصیمو کردم ح ...

ممنونم وقت گذاشتین نه همون کلینیک میرم خواهرمم حرف شما رو میزنه خصوصا اینکه چونه میگن حساس تر از لبه و بار اولمم هست دکتر متخصص و کلینیک باید باشه

من خودم آرایشگاه زدم ولی خطر نکروز و نمیدونستم اون موقع ولی الان هرچقدر هم که کارش خوب باشه ترسیدم ت ...

توی سالن زیبایی میگه اتاق اجاره کردم

شما تزریق کردین تو سالن زیبایی؟

ممنونم وقت گذاشتین نه همون کلینیک میرم خواهرمم حرف شما رو میزنه خصوصا اینکه چونه میگن حساس تر از لبه ...

اره گلم حتما برو کلینیک یذره ارزون تر ارزش نداره با صورت به اون حساسی پر عصب که دور از جون سوزن به هر کدومش یخوره صورتتون فلج میشه

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

آره

چند وقت پیش ؟ بعد حساسیت نکردین؟ اون خانومه که توی سالن زیبایی اتاق اجاره کرده میگفت کاملا بهداشتیه و مدرک بهیاری داره و پیراپزشکی الان موندم بیشتریا میگن برم کلینیک

چند وقت پیش ؟ بعد حساسیت نکردین؟ اون خانومه که توی سالن زیبایی اتاق اجاره کرده میگفت کاملا بهداشتیه ...

دوسال پیش این کسی که من پیشش رفتم کلینیک داشت گفت تو آرایشگاه ارزون میزنم ما رفتیم ولی تو همون برو کلینیک به خطرش نمی ارزه