2789
عنوان

نمیخوام بميرم 😭😫

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست

بخواب فداتشم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

قبل خواب سابقه گوشیتو پاک کن 😂

من اصن نمیترسم هرشب خداشاهده اشهد خودمو میخونم میخوابم

مرگ حقه

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا به نظرم یکی از قشنگ ترین و آروم ترین مرگ ها مردن تو خوابه .هیچ کس متوجه مرگت نمیشه .و خودتم چیزی متوجه نمیشی

کاش من این شکلی بمیرم .خیلی خیلی آروم و قشنگه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

قبل خواب سابقه گوشیتو پاک کن 😂من اصن نمیترسم هرشب خداشاهده اشهد خودمو میخونم میخوابم مرگ حقه

چرا میگی مرگ حقه من بیشتر میترسم

قبوله مرگ حقه اما موقعی بیاد که من ۸۰ یا ۷۰ ساله باشم

سلام ؛

این حالتت طبیعیه بعد از اون اتفاقی که افتاده ، چون همه ی ما زنده هستیم و درک و آگاهی از مرگ نداریم ولی یه بار یه مطلبی میخوندم برام جالب بود ، حالا برای تو هم میگم: وقتی یه جنین داخل رحم مادر هست ، هیچ درک و معرفتی نداره از اینکه یه زمانی به دنیا میاد و بزرگ میشه و سفر میره ، ازدواج میکنه و... وقتی میخوان از بدن مادر جداش کنند ، زیاد گریه میکنه ، ولی اون نمیدونه اون بیرون زیبایی های خودش را داره ،دوست داره بچسبه به مادرش . چون مرگ هم مرحله ای از زندگی هست ، مثل همون نوزادی میمونیم که این بار از دنیا که مانند همون رحم مادر کوچیک و تاریکه جدا میشیم . مگه حسی که وقتی نوزاد بودی و تازه داشتی بدنیامیاومدی رو یادته الآن؟ ... مرگ هم همینه (میشه انتقال) ... تو و همه ما آدما چون الآن و در این لحظه زنده هستیم فکر میکنیم خیلی ناگوار و عجیب و غریبه ولی اینطور نیست . مطالعاتت رو در این زمینه بیشتر کن .

تا فرصتی که در این دنیا داری ، درست زندگی کن ، در لحظه زندگی کن و خودت باش و شاد باش و لذت ببر . برای زندگیت و لحظه به لحظه ات برنامه ریزی خوب در جهت رشد و ارتقا شخصیتی و کمک و خدمت به مردم داشته باش .

سلامت باشی 🌸

فک کنم یا سنت کوچیکه یا کشور دیگه زندگی میکنی یا دغدغه و غم نداری الان آدما آرزوی مرگ دارم از بس غم دارن مشکلات دارن بلا سرشون هس

مرگ حقه دست ما نیس فوبیا اومده بهت من پنج سال پیش داشتم

و مریض میشدم از استرس

ولی الان بقدری غم و اندوه منو گرفته سنی ندارما ۲۲ سالمه آرزوی مرگ دارم

امیدوارم با آرزوهات برسی منفی حرف نمیزنم و الان دنیا دلخوشی نداره زندگیا سخت شده همه چی غیر ممکن شده

و بیخیال شو هر چی پیش آید باز دست ما نیس