faree77 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 702 عنوان چرا نمیشه موهای صورتو لیزر کرد آخه اه 51 بازدید | 9 پست جایی که میرم بهشون گفتم میشه موهای صورتمو لیزر کنین گفتن نه نازکه از این حرفا 😕😕 امروز | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faree77 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 702 اگه نازک باشه با لیزر ضخیم میشه خب معلومه موهای صورت نازکه روش دیگه ای نیست آدم انجام بده موهای صورتش کلا در نیاد؟؟
faree77 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 702 موی نازک با لیزر بیشتر از قبل میشه خب معلومه موهای صورت نازکه روش دیگه ای نیست آدم انجام بده موهای صورتش کلا در نیاد؟؟
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2923 اینکه نمیشه نه اگه نازکه نکنین بهتره تو آرایشگاه اکثرا از شمع و موم راضین وگرنه شدنش میشه چون مامان من واسه پشت لب، چانه و پیشونی رفت و الان تک و توک در میاد از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀
faree77 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 702 اینکه نمیشه نه اگه نازکه نکنین بهتره تو آرایشگاه اکثرا از شمع و موم راضین وگرنه شدنش میشه چون مامان ... ففک کنم نازکه نمیدونم والا ولی آخه شمعو اینا درد نداره و اینکه کم میکنه موهارو؟
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2923 ففک کنم نازکه نمیدونم والا ولی آخه شمعو اینا درد نداره و اینکه کم میکنه موهارو؟ کم میکنه و اینکه خیلیم تمیز میکنه و برای پوستم خوبهمثل اپیلاسیون یهو بر میداره بعضیها حساسن فوری قرمز میشن ولی در کل میگن راحت تره دردش یه لحظه ست تا نخ و لیزرو...... از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀
faree77 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 702 کم میکنه و اینکه خیلیم تمیز میکنه و برای پوستم خوبهمثل اپیلاسیون یهو بر میداره بعضیها حساسن فوری قرم ... جوشو اینارم خوب میکنه منافذ پوستو میبنده و یا سفیدم میکنه پوست صورتو یا برای اینا باید کارای دیگه کرد😁😁
جینگولی989 عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2923 جوشو اینارم خوب میکنه منافذ پوستو میبنده و یا سفیدم میکنه پوست صورتو یا برای اینا باید کارای دیگه کر ... نه در اون حد دیگه نمیدونم اینایی که گفتی با فشیال و....درست میشه اون ربطی نداره از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀